Вязание на спицах. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих. Новейшая энциклопедия - Маргарита Кресловская (978-5-699-95184-0)

Вязание на спицах. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих. Новейшая энциклопедия - Маргарита Кресловская (978-5-699-95184-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 536
536 грн
  • ISBN: 978-5-699-95184-0
  • Код товару: 332143
Основні характеристики
Редактор: Е. Новомирський
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 320

Про книгу «В'язання на спицях. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклоп» Маргарита Кресловская

Величезний успіх першої книги Маргарити Кресловской з в'язання гачком, що вийшла в серії "Новітня енциклопедія", надихнув автора, і ось довгоочікувана друга книга, на цей раз про те, як легко і без нервів навчитися в'язати на спицях! "В'язання - це цікаво, сучасно і модно!" - запевняє нас Маргарита Кресловская, а далі доводить це справою, крок за кроком проводжаючи новачків в, здавалося б, складний і багатогранний світ в'язання. Яскраві ілюстрації, докладні пояснення кожної дії, зрозумілі схеми, рекомендації з вибору пряжі і спиць, поєднанню кольорів, підбору фурнітури та оздоблення, каталог різноманітних візерунків, нескладні, але ефектні моделі. Безліч авторських секретів і "фішок", які по достоїнству оцінять навіть досвідчені майстри. Різні види в'язання, включаючи наймодніші та актуальні. Книга написана простою, зрозумілою і цікавою мовою і включає в себе абсолютно все необхідне, щоб з повною впевненістю і гордістю сказати - я вмію в'язати! Ласкаво просимо в світ сучасного в'язання!

Купити книгу «В'язання на спицях. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклоп» Маргарита Кресловская в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В'язання на спицях. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклоп" (Маргарита Кресловская) з ISBN 978-5-699-95184-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Новомирський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
320
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Маргарита Кресловская

Рецензії на книгу «В'язання на спицях . Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців . новітня енциклоп».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами