Большая книга вязаных кукол в технике амигуруми. Полный комплект одежды и аксессуаров - Мария Алехандра Монтеро (978-5-699-88068-3)

Большая книга вязаных кукол в технике амигуруми. Полный комплект одежды и аксессуаров - Мария Алехандра Монтеро (978-5-699-88068-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-699-88068-3
  • Код товару: 332139
Основні характеристики
Назва оригіналу: Amigurumi Dolls
Перекладач: Е. Расіна
Редактор: Е. Новомирський
Мова: російська

Про книгу «Велика книга в'язаних ляльок в техніці амігурумі. Повний комплект одягу і аксесуарів» Марія Алехандра Монтеро

Ця книга - справжня знахідка для всіх , хто в'яже або тільки вчиться в'язати. Наймодніша техніка в'язання іграшок і ляльок - амигуруми , тепер зрозуміла і доступна кожному, хто знайомий з азами в'язання. Чотири колекції дивовижних ляльок , чарівних , кожна зі своїм характером і навіть професією , не залишать байдужим ні доросле , ні дитяче серце ! А ще по книзі ви зможете зв'язати повний гардероб і набір аксесуарів для кожної ляльки. Неможливо втриматися і не спробувати створити свій власний ляльковий світ, де так затишно і цікаво.

Купити книгу «Велика книга в'язаних ляльок в техніці амігурумі. Повний комплект одягу і аксесуарів» Марія Алехандра Монтеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Велика книга в'язаних ляльок в техніці амігурумі. Повний комплект одягу і аксесуарів" (Марія Алехандра Монтеро) з ISBN 978-5-699-88068-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Amigurumi Dolls
Перекладач
Е. Расіна
Редактор
Е. Новомирський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
192
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Марія Алехандра Монтеро

Рецензії на книгу «Велика книга в'язаних ляльок в техніці амігурумі . Повний комплект одягу і аксесуарів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами