Игровой букварь для детей 5-7 лет с речевыми нарушениями. Обучение чтению по методике Г. А. Каше - Тамара Ильина (978-5-91928-985-2)

Игровой букварь для детей 5-7 лет с речевыми нарушениями. Обучение чтению по методике Г. А. Каше - Тамара Ильина (978-5-91928-985-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 251
251 грн
  • ISBN: 978-5-91928-985-2
  • Код товару: 332127
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігровий буквар для дітей 5-7 років з мовними порушеннями. Навчання читання за методикою Г. А. Каші» Тамара Ільїна

Даний буквар може використовуватися для роботи з дітьми як з порушеннями мови, так і без них. Виконуючи ігрові вправи, що містяться в книзі, діти познайомляться зі звуками і буквами рідної мови, набудуть навичок звуко-літерного і складового аналізу і синтезу, навчаться читати. Крім того, робота за посібником сприяє розвитку фонематичного сприйняття, а також основних психічних функцій (пам'яті, мислення й мови). А барвисті ілюстрації букваря допоможуть зберегти у дітей інтерес до занять протягом усього процесу навчання. Пропонований буквар адресований вчителям-логопедам дошкільних і шкільних освітніх установ, вихователям логопедичних і загальноосвітніх груп, батькам для занять з дітьми, що мають нормальне мовленнєвий розвиток або порушення мови, і може використовуватися як на фронтальних, так і на індивідуальних заняттях.

Купити книгу «Ігровий буквар для дітей 5-7 років з мовними порушеннями. Навчання читання за методикою Г. А. Каші» Тамара Ільїна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігровий буквар для дітей 5-7 років з мовними порушеннями. Навчання читання за методикою Г. А. Каші" (Тамара Ільїна) з ISBN 978-5-91928-985-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тамара Ільїна

Рецензії на книгу «Ігровий буквар для дітей 5-7 років з мовними порушеннями . Навчання читання за методикою Г. А. Каші ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами