Анималистика. Образы & фантазии. Источник вдохновения для творческих личностей - Кэрол Беланже Графтон (978-5-389-11768-6)

Анималистика. Образы & фантазии. Источник вдохновения для творческих личностей - Кэрол Беланже Графтон (978-5-389-11768-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 317
317 грн
  • ISBN: 978-5-389-11768-6
  • Код товару: 332095
Основні характеристики
Назва оригіналу: Animal Illustration: The Essential Reference:
Перекладач: Сергій Бавин
Редактор: Олена Тарусін
Серія: Арт - тренд
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Анімалістика. Образи & фантазії. Джерело натхнення для творчих особистостей» Керол Беланже Графтон

Це видання - безцінне джерело ідей і джерело унікальної інформації для всіх поціновувачів прекрасного і творчих натур, що прагнуть підвищити свою майстерність і відчути себе справжніми експертами в мистецтві. Книга стане корисним підмогою і для тих, хто тільки вивчає графіку, мистецтво поліграфії і книжкової ілюстрації і вдосконалюється в області дизайну і реклами, і для простих любителів художньо-прикладних видів діяльності, слугуватиме потужним творчим імпульсом для створення власних шедеврів. У книзі зібрана велика колекція анималистической ілюстрації, яка розкриває багатовікову історію цього жанру. Тут представлені унікальна мініатюра з «Чудового часослова герцога Беррійського», малюнки Альбрехта Дюрера, Леонардо да Вінчі, Джованні да Удіне, зразки творчості Пармиджанино, Ель Греко, Едгара Дега, П'єра-Огюста Ренуара, неперевершені творіння Гюстава Доре і братів Детмольд, знамениті зображення тварин з праць Альфреда Брема, витончені роботи китайських і японських майстрів. Сторінки цього видання населяють птахи, звірі, химерні мешканці морських глибин, представники царства комах і навіть фантастичні створіння, створені фантазією художників різних епох. Головний принцип організації цієї чудової галереї - найвища майстерність живописців і графіків, що зображують світ живих істот з дивовижною точністю і достовірністю.

Купити книгу «Анімалістика. Образи & фантазії. Джерело натхнення для творчих особистостей» Керол Беланже Графтон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Анімалістика. Образи & фантазії. Джерело натхнення для творчих особистостей" (Керол Беланже Графтон) з ISBN 978-5-389-11768-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Animal Illustration: The Essential Reference:
Перекладач
Сергій Бавин
Редактор
Олена Тарусін
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
каpтон
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
210x280 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Керол Беланже Графтон

Рецензії на книгу «Анімалістика . Образи & фантазії . Джерело натхнення для творчих особистостей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами