Рабочая тетрадь для коррекции дизорфографии у младших школьников (комплект из 3-х частей) - Алла Китикова (978-5-9908631-2-5)

Рабочая тетрадь для коррекции дизорфографии у младших школьников (комплект из 3-х частей) - Алла Китикова (978-5-9908631-2-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 767
767 грн
  • ISBN: 978-5-9908631-2-5
  • Код товару: 332075
Основні характеристики
Під редакцією: О. Єлецька
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Робочий зошит для корекції дізорфографіей у молодших школярів ( комплект з 3 - х частин )» Алла Кітікова

До уваги фахівців пропонується комплект посібників, призначених для роботи з учнями, у яких в ході обстеження виявлено дізорфографіей. У комплект входять методичні рекомендації, робочий зошит для виконання різних завдань і зошит для перевірочних робіт. Ця допомога є систематизований матеріал і складені з урахуванням методичних вимог. Посібник "Робочий зошит з корекції дізорфографіей у молодших школярів" є складовою частиною навчально-методичного комплекту і адресовано логопедам шкільних логопедичних пунктів, вчителям-логопедам корекційних шкіл, вчителям початкових класів та батькам для організації роботи з надання допомоги дітям в домашніх умовах. Посібник "Зошит для перевірочних робіт" є складовою частиною навчально-методичного комплекту і адресовано логопедам шкільних логопедичних пунктів, вчителям-логопедам корекційних шкіл, вчителям початкових класів та батькам для організації роботи з надання допомоги дітям в домашніх умовах. Комплект може бути рекомендований студентам, які навчаються за напрямами підготовки 44.03.03 "Спеціальне (дефектологическое) освіту" (рівень бакалаврату) і 44.04.03 "Спеціальне (дефектологическое) освіту" (рівень магістратури).

Купити книгу «Робочий зошит для корекції дізорфографіей у молодших школярів ( комплект з 3 - х частин )» Алла Кітікова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Робочий зошит для корекції дізорфографіей у молодших школярів ( комплект з 3 - х частин )" (Алла Кітікова) з ISBN 978-5-9908631-2-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
О. Єлецька
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
308
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.735
Автор
Алла Кітікова

Рецензії на книгу «Робочий зошит для корекції дізорфографіей у молодших школярів ( комплект з 3 - х частин ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами