Учим ребенка говорить. Игры и упражнения для выработки правильного произношения всех звуков - Ольга Новиковская (978-5-903383-32-0)

Учим ребенка говорить. Игры и упражнения для выработки правильного произношения всех звуков - Ольга Новиковская (978-5-903383-32-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 294
294 грн
  • ISBN: 978-5-903383-32-0
  • Код товару: 332067
Основні характеристики
Художник: О. Гофман
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 176

Про книгу «Вчимо дитину говорити. Ігри та вправи для вироблення правильної вимови всіх звуків» Ольга Новиковская

Книга являє собою практичний посібник для занять з дітьми від 2-х до 7-ми років. Вона включає вправи для вироблення і закріплення в мові всіх звуків російської мови. В цікавій формі дитина під керівництвом дорослого буде знайомитися зі звуками, вчитися спостерігати за рухом своїх губ і язика. В результаті малюк зможе не тільки вимовляти реї, навіть найскладніші звуки, але і стане прислухатися до схожих за звучанням словами, складах і звуків, розрізняючи їх на слух. Адже без цієї навички неможливо навчитися говорити правильно. Паралельно з роботою над вимовою, дитина буде тренувати свої ще не завжди слухняні пальчики. А, як відомо, чим точніше руху пальців малюка, тим краще якість його мови. В іграх дошкільник отримає знання про характеристики голосних і приголосних звуків. Користуючись артикуляційних і звуковими символами, дитина зможе «читати» свої перші склади, впритул підійшовши до навчання грамоті. Дана книга призначена для логопедів, вихователів і батьків. Описані в ній гри можуть проводитися як індивідуально, так і з групою дітей. Ступінь складності ігрових завдань позначено край кожної вправи, що дає можливість використовувати посібник для навчання дошкільнят, починаючи з молодшого віку. Якщо завдання по даній методиці проводяться в дитячому саду, то частина мовних ігор може пропонуватися батькам в якості «домашніх завдань» з розвитку звукової культури мовлення дітей.

Купити книгу «Вчимо дитину говорити. Ігри та вправи для вироблення правильної вимови всіх звуків» Ольга Новиковская в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вчимо дитину говорити. Ігри та вправи для вироблення правильної вимови всіх звуків" (Ольга Новиковская) з ISBN 978-5-903383-32-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ольга Новиковская

Рецензії на книгу «Вчимо дитину говорити . Ігри та вправи для вироблення правильної вимови всіх звуків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами