Как обмануть возраст. Секреты молодости и красоты от лучшего пластического хирурга Америки - Энтони Юн (978-5-906837-54-7)

Как обмануть возраст. Секреты молодости и красоты от лучшего пластического хирурга Америки - Энтони Юн (978-5-906837-54-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-906837-54-7
  • Код товару: 332053
Основні характеристики
Автор: Ентоні Юн
Назва оригіналу: The Age Fix
Перекладач: Ірина Литвинова
Редактор: Катерина Чевкина
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як обдурити вік. Секрети молодості і краси від кращого пластичного хірурга Америки» Ентоні Юн

Ця книга не про пластичну хірургію. Вона про те, як привести вашу зовнішність в гармонію з внутрішнім самовідчуттям. Це книга про свободу вибору. Звичайно, старіння - процес природний, але хто сказав, що його не можна відстрочити і уповільнити? Доктор Ентоні Юн, провідний пластичний хірург США, присвятив шістнадцять років вивченню секретів інших пластичних хірургів, дерматологів, дієтологів і навіть фахівців з макіяжу. Йому відомо, які кошти, процедури і методи працюють, які не працюють, а які сильно переоцінені. Ризикуючи залишитися без пацієнтів, доктор Юн ділиться всім, що знає сам, про нехірургіческіх методах корекції зовнішності. Ви можете виглядати молодше і відчувати себе краще, а ваша шкіра може стати більш гладкою і сяючою і без допомоги пластичної хірургії. "Як обдурити вік" - ключ до вирішення будь-яких косметологічних проблем, збори антивікових стратегій, заснованих на використанні різноманітних засобів, від натуральних до хімічних, від найпростіших до високотехнологічних, від короткострокових до довгострокових, включаючи дієтологічних програму омолодження і оздоровлення.

Купити книгу «Як обдурити вік. Секрети молодості і краси від кращого пластичного хірурга Америки» Ентоні Юн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як обдурити вік. Секрети молодості і краси від кращого пластичного хірурга Америки" (Ентоні Юн) з ISBN 978-5-906837-54-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Age Fix
Перекладач
Ірина Литвинова
Редактор
Катерина Чевкина
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.380
Автор
Ентоні Юн

Рецензії на книгу «Як обдурити вік . Секрети молодості і краси від кращого пластичного хірурга Америки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами