Правильный выбор. Практическое руководство по принятию взвешенных решений - Джон Хэммонд, Ральф Кини, Говард Райффа (978-5-00117-322-9)

Правильный выбор. Практическое руководство по принятию взвешенных решений - Джон Хэммонд, Ральф Кини, Говард Райффа (978-5-00117-322-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 362
362 грн
  • ISBN: 978-5-00117-322-9
  • Код товару: 332036
Основні характеристики
Назва оригіналу: Smart Choices
Перекладач: Катерина Кротова
Редактор: Дарина Сальникова
Мова: російська

Про книгу «Правильний вибір. Практичний посібник з прийняття зважених рішень» Говард Райффа , Джон Хеммонд , Ральф Кіні

Практичне, докладний, структуроване керівництво по прийняттю рішень - для ділових людей і не тільки. Де мені жити? Чи не час поміняти роботу? Якого кандидата прийняти на посаду? Якої стратегії дотримуватися в бізнесі? Ми проводимо значну частину життя, приймаючи рішення - великі і маленькі. І хоча наш успіх багато в чому залежить від прийнятих рішень, мало хто з нас використовують спеціальні інструменти і техніки для того, щоб поліпшити якість прийнятих рішень. Ми робимо вибір, не витрачаючи необхідних ресурсів на обдумування і аналіз. У цій книзі три експерта з колосальним досвідом в даній темі описали перевірену, що працює схему для прийняття кращих рішень, які будуть вести вас до цілей в кожній сфері життя. Освоївши їх покроковий підхід, ви навчитеся: - оцінювати свої плани; - розділяти ваші потенційні рішення на головні і складові; - виявляти ключові фактори досягнення ваших цілей; - застосовувати системне мислення; - використовувати правильну інформацію для рішень.

Купити книгу «Правильний вибір. Практичний посібник з прийняття зважених рішень» Говард Райффа , Джон Хеммонд , Ральф Кіні в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Правильний вибір. Практичний посібник з прийняття зважених рішень" (Говард Райффа , Джон Хеммонд , Ральф Кіні) з ISBN 978-5-00117-322-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Smart Choices
Перекладач
Катерина Кротова
Редактор
Дарина Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Говард Райффа , Джон Хеммонд , Ральф Кіні

Рецензії на книгу «Правильний вибір. Практичний посібник з прийняття зважених рішень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами