Дети и деньги. Книга для родителей из страны, в которой научились эффективно управлять финансами - Адам Хо, Кеон Чи (978-5-699-99179-2)

Дети и деньги. Книга для родителей из страны, в которой научились эффективно управлять финансами - Адам Хо, Кеон Чи (978-5-699-99179-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-5-699-99179-2
  • Код товару: 332024
Основні характеристики
Назва оригіналу: Bringing Up Money Smart Kids
Перекладач: Д. Вершиніна
Художник: Шарон Лей
Редактор: П. Образцов

Про книгу «Діти і гроші. Книга для батьків з країни , в якій навчилися ефективно управляти фінансами» Адам Хо , Кеон Чи

Хочете виростити успішних дітей? Перш за все навчіть їх правильно поводитися з грошима. Не важливо, який достаток в сім'ї зараз: вміння заробляти, збирати і витрачати допоможе вашим дітям досягти благополуччя в майбутньому. Автори Адам Хо і Кеон Чи, бізнесмени з Сінгапуру, - не тільки визнані експерти з управління фінансами, але і батьки, чиї діти вже усвідомлюють цінність і важливість хорошого поводження з грошима. У книзі ви знайдете ефективні методи виховання фінансової грамотності дітей, а також отримаєте багато цікавих рекомендацій для себе. Спеціальні тести в кожному розділі допоможуть приймати правильні рішення, а безліч реальних кейсів полегшать застосування ідей на практіке.Ета книга про те, як підвищити фінансову відповідальність дітей в благополучні часи.

Купити книгу «Діти і гроші. Книга для батьків з країни , в якій навчилися ефективно управляти фінансами» Адам Хо , Кеон Чи в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Діти і гроші. Книга для батьків з країни , в якій навчилися ефективно управляти фінансами" (Адам Хо , Кеон Чи) з ISBN 978-5-699-99179-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Bringing Up Money Smart Kids
Перекладач
Д. Вершиніна
Художник
Редактор
П. Образцов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
192
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Адам Хо , Кеон Чи

Рецензії на книгу «Діти і гроші . Книга для батьків з країни , в якій навчилися ефективно управляти фінансами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами