Полный курс кройки и шитья. Подгонка, переделка, ремонт и реставрация женской одежды - Тереза Жилевска (978-5-699-98868-6)

Полный курс кройки и шитья. Подгонка, переделка, ремонт и реставрация женской одежды - Тереза Жилевска (978-5-699-98868-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 429
429 грн
  • ISBN: 978-5-699-98868-6
  • Код товару: 332021
Основні характеристики
Назва оригіналу: Le modelisme de mode: tome 7, La retouche des vetements
Перекладач: С. Самсонов
Редактор: Е. Новомирський
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Повний курс крою та шиття. Підгонка , переробка , ремонт і реставрація жіночого одягу» Тереза Жілевска

Нова книга автора знаменитого "Повного курсу крою та шиття" Терези Жілевска - засновника відомої французької школи, дизайнера одягу прет-а-порте найвищого рівня і викладача з більш ніж 30-річним стажем - присвячена, здавалося б, несподіваною, але дуже затребуваною темі - підгонці і переробці жіночого одягу. З ситуацією, коли улюблений жакет морщить в плечах, штани широкі в поясі, а спідниця всім хороша, але ось була б довшою, стикається кожна жінка! І кожна вирішує цю проблему як вміє, найчастіше просто відклавши улюблену річ в сторону або намагаючись підігнати її по фігурі як зможе, з натхнення. Тепер в цьому не буде потреби! Тереза ??Жілевска навчить, як виправити будь-який значний або незначний дефект, як правильно вкоротити або подовжити спідницю або рукав, звузити або розширити плаття, замінити блискавку або кишеню. Що робити, якщо блузка трохи широка в плечах або морщить на грудях? Відповіді на будь-яке питання ви знайдете в цій зрозуміло написаної і багато ілюстрованій книзі.

Купити книгу «Повний курс крою та шиття. Підгонка , переробка , ремонт і реставрація жіночого одягу» Тереза Жілевска в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Повний курс крою та шиття. Підгонка , переробка , ремонт і реставрація жіночого одягу" (Тереза Жілевска) з ISBN 978-5-699-98868-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Le modelisme de mode: tome 7, La retouche des vetements
Перекладач
С. Самсонов
Редактор
Е. Новомирський
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тереза Жілевска

Рецензії на книгу «Повний курс крою та шиття . Підгонка , переробка , ремонт і реставрація жіночого одягу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами