Большая книга вязаных игрушек в технике амигуруми. Пошаговое руководство со схемами - Мария Алехандра Монтеро (978-5-699-86813-1)

Большая книга вязаных игрушек в технике амигуруми. Пошаговое руководство со схемами - Мария Алехандра Монтеро (978-5-699-86813-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 284
284 грн
  • ISBN: 978-5-699-86813-1
  • Код товару: 332016
Основні характеристики
Назва оригіналу: Crochet Amigurumi
Перекладач: Е. Расіна
Редактор: Ю. Драмашко
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Велика книга в'язаних іграшок в техніці амігурумі. Покрокове керівництво зі схемами» Марія Алехандра Монтеро

Наймодніше в'язання гачком - іграшки-амигуруми, в новій книзі відомого у всьому світі авторки Марії Алехандри Монтеро! Від найпростіших м'ячиків і пірамідок до незвичних автомобілів або ракет! Чарівна сімейка ляльок, рибки, ведмедик і навіть кораблик! Для початківців і для досвідчених, для тих, хто тільки вчиться і для тих, хто шукає нові ідеї! Авторські схеми гранично зрозумілі, колірна гамма кожної іграшки докладно розписана по номерам пряжі. Докладні ілюстровані покрокові інструкції, авторські поради про те, як зшивати іграшку або як створити її образ! Творіть із задоволенням!

Купити книгу «Велика книга в'язаних іграшок в техніці амігурумі. Покрокове керівництво зі схемами» Марія Алехандра Монтеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Велика книга в'язаних іграшок в техніці амігурумі. Покрокове керівництво зі схемами" (Марія Алехандра Монтеро) з ISBN 978-5-699-86813-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Crochet Amigurumi
Перекладач
Е. Расіна
Редактор
Ю. Драмашко
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
192
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Марія Алехандра Монтеро

Рецензії на книгу «Велика книга в'язаних іграшок в техніці амігурумі . Покрокове керівництво зі схемами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами