Константин Станиславский. Работа актера над собой. Части 1 и 2. Моя жизнь в искусстве - Константин Станиславский (978-5-699-97419-1)

Константин Станиславский. Работа актера над собой. Части 1 и 2. Моя жизнь в искусстве - Константин Станиславский (978-5-699-97419-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 236
236 грн
  • ISBN: 978-5-699-97419-1
  • Код товару: 332014
Основні характеристики
Редактор: Ю. Орлова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Костянтин Станіславський. Робота актора над собою. Частини 1 і 2. Моє життя в мистецтві» Костянтин Станіславський

Ім'я Костянтина Сергійовича Станіславського відоме у всьому світі. Він не просто реформував російський театр, він подарував акторам свою особливу систему оволодіння ремеслом, на розробку якої у нього пішло кілька десятків років.У цієї книги увійшли найбільш цікаві для кожного читача і найбільш корисні для професіоналів глави з праць видатного теоретика театрального мистецтва, видатного режисера і актора Костянтина Сергійовича Станіславського. Як інтерпретувати написане драматургом, як готувати себе до виходу на сцену, як працювати над роллю, щоб почути не режисерське "не вірю", а глядацькі овації? Станіславський дійсно знав секрети успіху - і щедро ділився ними. Книга адресована як тим, хто пробує себе на підмостках, так і широкому колу читачів, адже не дарма ж Шекспір ??стверджував, що весь світ - театр.

Купити книгу «Костянтин Станіславський. Робота актора над собою. Частини 1 і 2. Моє життя в мистецтві» Костянтин Станіславський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Костянтин Станіславський. Робота актора над собою. Частини 1 і 2. Моє життя в мистецтві" (Костянтин Станіславський) з ISBN 978-5-699-97419-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ю. Орлова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
560
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Костянтин Станіславський

Рецензії на книгу «Костянтин Станіславський . Робота актора над собою . Частини 1 і 2. Моє життя в мистецтві ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами