Хрупкие жизни. Истории кардиохирурга о профессии, где нет места сомнениям и страху - Стивен Уэстаби (978-5-04-091255-1)

Хрупкие жизни. Истории кардиохирурга о профессии, где нет места сомнениям и страху - Стивен Уэстаби (978-5-04-091255-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 205
205 грн
  • ISBN: 978-5-04-091255-1
  • Код товару: 331996
Основні характеристики
Назва оригіналу: Fragile Lives
Перекладач: Іван Чорний
Редактор: Н. Румянцева
Мова: російська

Про книгу «Тендітні життя. Історії кардіохірурга про професії , де немає місця сумнівам і страху» Стівен Уестабі

"Операція пройшла успішно", - вимовляє з екрану стомлений, але задоволений собою хірург, і глядач задоволено вимикає телевізор. Але мало хто знає, що в реальному житті найскладніше часто тільки починається. Чому вмирають пацієнти кардіохірурга? Тому, що його рука здригнулася під час операції? Через банальну помилки? Так, буває і таке. Але найчастіше причина в тому, що людина спочатку був дуже хворий і допомогти йому могло лише диво. І часом чудеса все-таки трапляються - завдяки наполегливості та рішучості талановитого лікаря. З щирою вдячністю і повагою Стівен Уестабі пише про людей, які рухають кардіохірургію вперед: про колег-хірургів і про інших членів операційних бригад, про інженерів-винахідників і про виробників медичної апаратури. З величезним співчуттям і любов'ю автор розповідає про людей, які довіряють лікарю своє серце. "Тендітні життя" не просто історія талановитого хірурга - перш за все це історії його пацієнтів, за якими стежиш з неослабною увагою, переживаючи, якщо чуда не сталося, і радіючи, коли людина всупереч всім прогнозам повертається до життя.

Купити книгу «Тендітні життя. Історії кардіохірурга про професії , де немає місця сумнівам і страху» Стівен Уестабі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тендітні життя. Історії кардіохірурга про професії , де немає місця сумнівам і страху" (Стівен Уестабі) з ISBN 978-5-04-091255-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Fragile Lives
Перекладач
Іван Чорний
Редактор
Н. Румянцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Стівен Уестабі

Рецензії на книгу «Тендітні життя . Історії кардіохірурга про професії , де немає місця сумнівам і страху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами