Уборка в стиле дзен. Метод наведения порядка без усилий и стресса от буддийского монаха - Шуке Мацумото (978-5-04-090206-4)

Уборка в стиле дзен. Метод наведения порядка без усилий и стресса от буддийского монаха - Шуке Мацумото (978-5-04-090206-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 185
185 грн
  • ISBN: 978-5-04-090206-4
  • Код товару: 331988
Основні характеристики
Перекладач: Е. Рябова
Редактор: Ю. Спіріна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Прибирання в стилі дзен. Метод наведення порядку без зусиль і стресу від буддійського ченця» Шуке Мацумото

Якщо прибирання завжди була для вас нелюбом справою, яке забирало багато часу і сил, ця книга змінить ваші погляди. Завдяки їй ви навчитеся підтримувати чистоту без напряга.Взяв за основу давні традиції, Шуке Мацумото, монах буддійського храму в Токіо, пояснює, як змінити свої щоденні звички: від пробудження і вибору одягу до приготування їжі і вміння працювати в команді. Позбувшись від зайвого, ви проникнете в природу речей, а також відчуєте прилив сил і гармонію. Дотримуйтесь простих правил і звільніть час на те, щоб усвідомити себе і навчитися проживати кожну секунду.Ведь прибирання - це не стільки спосіб позбутися від бруду, скільки можливість зробити чистішим своє серце.

Купити книгу «Прибирання в стилі дзен. Метод наведення порядку без зусиль і стресу від буддійського ченця» Шуке Мацумото в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прибирання в стилі дзен. Метод наведення порядку без зусиль і стресу від буддійського ченця" (Шуке Мацумото) з ISBN 978-5-04-090206-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Рябова
Редактор
Ю. Спіріна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Шуке Мацумото

Рецензії на книгу «Прибирання в стилі дзен . Метод наведення порядку без зусиль і стресу від буддійського ченця ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами