Модное вязание крючком и на спицах. Все актуальные виды и техники. Энциклопедия современного вязания - Елена Имбирева, Ольга Павлова, Диана Докучаева (978-5-699-91878-2)

Модное вязание крючком и на спицах. Все актуальные виды и техники. Энциклопедия современного вязания - Елена Имбирева, Ольга Павлова, Диана Докучаева (978-5-699-91878-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 369
369 грн
  • ISBN: 978-5-699-91878-2
  • Код товару: 331923
Основні характеристики
Редактор: Е. Новомирський
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Модне в'язання гачком і на спицях. Всі актуальні види і техніки. Енциклопедія сучасного в'язання» Діана Докучаєва , Олена Імбірева , Ольга Павлова

У книгу , яку ви тримаєте в руках , увійшли наймодніші і сучасні види і техніки в'язання : фріформ , бріош , брумстік , ентерлак , азіатський колосок і ін. Вам більше не треба розшукувати останні в'язані новинки в інтернеті , журналах або переводити із зарубіжних видань , так як всі вони зібрані тут - в енциклопедії сучасного в'язання.

Купити книгу «Модне в'язання гачком і на спицях. Всі актуальні види і техніки. Енциклопедія сучасного в'язання» Діана Докучаєва , Олена Імбірева , Ольга Павлова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Модне в'язання гачком і на спицях. Всі актуальні види і техніки. Енциклопедія сучасного в'язання" (Діана Докучаєва , Олена Імбірева , Ольга Павлова) з ISBN 978-5-699-91878-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Новомирський
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
208
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Діана Докучаєва , Олена Імбірева , Ольга Павлова

Рецензії на книгу «Модне в'язання гачком і на спицях . Всі актуальні види і техніки . Енциклопедія сучасного в'язання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами