Деньги есть всегда. Как правильно тратить деньги, чтобы хватало на все и даже больше - Роман Аргашоков (978-5-699-86235-1)

Деньги есть всегда. Как правильно тратить деньги, чтобы хватало на все и даже больше - Роман Аргашоков (978-5-699-86235-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 217
217 грн
  • ISBN: 978-5-699-86235-1
  • Код товару: 331922
Основні характеристики
Редактор: П. Образцов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний

Про книгу «Гроші є завжди. Як правильно витрачати гроші , щоб вистачало на все і навіть більше» Роман Аргашоков

Ця книга-тренінг - результат 10-річного професійного і особистого досвіду Романа Аргашокова, одного з кращих експертів з управління грошима і збільшення доходів. У ній - прості методики отримання фінансових результатів. Ви зупините витік грошей "крізь пальці"; позбудетеся від боргів; досягнете великих матеріальних цілей (машина, квартира, заміський будинок); створите фінансовий захист (резерв грошей, страхування життя і здоров'я); збільшите доходи; заробите на інвестиціях і знайдете упевненість в завтрашньому дні. Ця книга-тренінг - результат 10-річного професійного і особистого досвіду Романа Аргашокова, одного з кращих експертів з управління грошима і збільшення доходів. У ній - прості методики отримання фінансових результатів. Ви зупините витік грошей «крізь пальці»; позбудетеся від боргів; досягнете великих матеріальних цілей (машина, квартира, заміський будинок); створите фінансовий захист (резерв грошей, страхування життя і здоров'я); збільшите доходи; заробите на інвестиціях і знайдете упевненість в завтрашньому дні. Фішки книги: - прості методики, результат 10-річного професійного досвіду автора, - максимально відшліфована система управління фінансами, перевірена автором на собі і більш ніж 5 000 своїх учнів, - в кожному розділі є завдання. Допоміжні матеріали для виконання завдань можна отримати на електронну пошту, - в кінці кожного розділу є резюме, - в перервах між читанням книги можна прослуховувати подкаст автора «Вперед до фінансової свободи» на сайті www.fincult.podster.fm і передачу «Слухай, Багатій» на радіо «Європа Плюс Санкт-Петербург» на сайті www.rich.podfm.ru або за допомогою програми «Подкасти» на смартфонах і планшетах - легкий і зрозумілий текст, є анекдоти і смішні малюнки. Книга для всіх, хто хоче Спершу зупиніть витік грошей «крізь пальці» і зробити так, щоб в гаманці завжди були готівкові; позбутися від боргів; досягти великих матеріальних цілей (машини, квартири, будинки і т.д.); створити фінансовий захист (резерв грошей, страхування життя і здоров'я); збільшити доходи, заробити на інвестиціях і набути впевненості в завтрашньому дні.

Купити книгу «Гроші є завжди. Як правильно витрачати гроші , щоб вистачало на все і навіть більше» Роман Аргашоков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гроші є завжди. Як правильно витрачати гроші , щоб вистачало на все і навіть більше" (Роман Аргашоков) з ISBN 978-5-699-86235-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
П. Образцов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
224
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Роман Аргашоков

Рецензії на книгу «Гроші є завжди . Як правильно витрачати гроші , щоб вистачало на все і навіть більше ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами