Самый лучший папа! Как оставаться в сердце ребенка, когда работаешь с утра до вечера - Оота Тосимаса (978-5-04-089770-4)

Самый лучший папа! Как оставаться в сердце ребенка, когда работаешь с утра до вечера - Оота Тосимаса (978-5-04-089770-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-5-04-089770-4
  • Код товару: 331893
Основні характеристики
Перекладач: Е. Рябова
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Найкращий тато ! Як залишатися в серці дитини , коли працюєш з ранку до вечора» Оота Тосімаса

Всього кілька років свого життя ми можемо насолоджуватися радісним криком "Папа!" і тим, як дитина кидається нам на шию. На жаль, сьогодні це реалії не тільки Японії, але і Росії. Але як поєднувати щастя бути татом і роботу, коли зайнятий з ранку до вечора? Японський автор і свідомий тато Тосімато Оота в своїй книзі розповідає, як зробити рідкісні хвилини спілкування насиченим і цікавим часом, яке не тільки принесе користь дітям, але дозволить вирости самому і повернути ніжність в стосунки з дружиною. "Приходжу з роботи - дитина вже спить, йду - він ще не прокинувся. Коли його виховувати, потрібно гроші заробляти ", - скаржаться сучасні тата. У підсумку - сім'я забезпечена, а малюк бачить тата тільки у свята. Як же все встигнути? Японський автор Тосімато Оота в своїй книзі розповідає, як батькові спілкуватися з дитиною при нестачі часу, як за якісь секунди розмови залишити слід в душі дитини, у що пограти, коли є всього кілька хвилин. Чому важливо, щоб тато завжди був в серці сім'ї. З цієї книги ви дізнаєтеся: • Як татові спілкуватися з дітьми, коли він дуже зайнятий • Як за секунди розмови залишити слід в душі дитини • Як зайнятому татові за миті придумати креативну дитячу гру • Як створити в серце дитини "місце для тата" • Як теплі відносини з дружиною впливають на розвиток дітей.

Купити книгу «Найкращий тато ! Як залишатися в серці дитини , коли працюєш з ранку до вечора» Оота Тосімаса в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Найкращий тато ! Як залишатися в серці дитини , коли працюєш з ранку до вечора" (Оота Тосімаса) з ISBN 978-5-04-089770-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Рябова
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Оота Тосімаса

Рецензії на книгу «Найкращий тато ! Як залишатися в серці дитини , коли працюєш з ранку до вечора ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами