Самая важная в жизни пощечина, или Откровения человека, который превращает слова в деньги - Стив Харви (978-5-04-089477-2)

Самая важная в жизни пощечина, или Откровения человека, который превращает слова в деньги - Стив Харви (978-5-04-089477-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-04-089477-2
  • Код товару: 331890
Основні характеристики
Автор: Стів Харві
Назва оригіналу: Jump
Перекладач: Тетяна Новікова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Найважливіша в житті ляпас , або Одкровення людини , який перетворює слова в гроші» Стів Харві

Стів Харві не раз отримував від життя ляпаса. Його виключили з коледжу, скоротили на заводі, від нього відверталися близькі, його підставляли в бізнесі, три роки він ночував у машині, так як заробляв копійки... Сьогодні Стів - людина, які перетворює слова в гроші. Успішний комік, він отримує за кожен виступ десятки і сотні тисяч доларів. Його теле- і радіошоу дивиться і слухає вся Америка. Його книгу по відносинам цитують мільйони жінок по всьому світу. Він забрався на таку висоту, яка не всім під силу. У цій книзі Харві чесно зізнається: він досяг успіху не всупереч, а саме завдяки цим ляпасів. На особистих прикладах він показує, як будь-яку невдачу або перешкоду використовувати в якості трампліну для досягнення нового рівня.

Купити книгу «Найважливіша в житті ляпас , або Одкровення людини , який перетворює слова в гроші» Стів Харві в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Найважливіша в житті ляпас , або Одкровення людини , який перетворює слова в гроші" (Стів Харві) з ISBN 978-5-04-089477-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Jump
Перекладач
Тетяна Новікова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
130х205 мм
Автор
Стів Харві

Рецензії на книгу «Найважливіша в житті ляпас , або Одкровення людини , який перетворює слова в гроші ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами