Бессознательный брендинг. Использование в маркетинге новейших достижений нейробиологии - Дуглас Ван Прает (978-5-389-14322-7)

Бессознательный брендинг. Использование в маркетинге новейших достижений нейробиологии - Дуглас Ван Прает (978-5-389-14322-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-14322-7
  • Код товару: 331796
Основні характеристики
Назва оригіналу: Unconscious Branding
Перекладач: Юрій Гольдберг
Редактор: П. Шиков
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології» Дуглас Ван Прает

Які процеси в мозку змушують нас вибирати конкретний продукт з ряду подібних? Чому одна реклама стає ефективною в усьому світі, а інша, не менш масштабна, не працює? Сучасні дослідження еволюції мозку і відкриття нейробіологів дозволили змінити традиційний для маркетингу підхід, заснований на статистичному вивченні потреб і переваг покупців. Інноваційна методика, викладена в книзі, дозволяє виявляти і враховувати підсвідомі процеси, що лежать в основі наших вчинків і задіяні в процесі прийняття рішень. Можливість зазирнути в підсвідомість споживачів відкриває перед маркетингом нові гігантські перспективи.

Купити книгу «Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології» Дуглас Ван Прает в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології" (Дуглас Ван Прает) з ISBN 978-5-389-14322-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Unconscious Branding
Перекладач
Юрій Гольдберг
Редактор
П. Шиков
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дуглас Ван Прает

Рецензії на книгу «Несвідомий брендинг . Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами