Аппликация по ткани по мотивам рисунков Уильяма Морриса. Пошаговые описания и полноразмерные схемы - Мишель Хилл (978-5-91906-908-9)

Аппликация по ткани по мотивам рисунков Уильяма Морриса. Пошаговые описания и полноразмерные схемы - Мишель Хилл (978-5-91906-908-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 452
452 грн
  • ISBN: 978-5-91906-908-9
  • Код товару: 331736
Основні характеристики
Автор: Мішель Хілл
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 112
Формат: 215x290 мм

Про книгу «Аплікація з тканини за мотивами малюнків Вільяма Морріса. Покрокові опису та повнорозмірні схеми» Мішель Хілл

Ця знаменита на весь світ книга відомої австралійської майстрині Мішель Хілл познайомить читачів з чарівним світом Вільяма Морріса та навчить шити незрівнянні квілт з візерунками, створеними за мотивами малюнків самого майстра. Хто ж такий Вільям Морріс? Один з найбільш видатних громадських діячів Великобританії кінця XIX століття, письменник, художник і видавець. А також - найбільший представник другого покоління прерафаелітів і неофіційний лідер Руху мистецтв і ремесел, знаменитого в вікторіанську епоху. Образи та ідеї Руху мистецтв і ремесел, а також самого Морріса користувалися шаленою популярністю у Великобританії і за її межами. Розкішні квіти та оригінальні птиці в елегантних кольорах здавна прикрашали інтер'єри представників аристократії. Популярні і затребувані вони і сьогодні. Ця книга не тільки познайомить вас з найбагатшою спадщиною Вільяма Морріса та його послідовників, а й навчить створювати приголомшливі по красі клаптеві вироби для дому з ефектними візерунками. Всі проекти представлені в безлічі фотографій і забезпечені докладними описами, а також повнорозмірними схемами, вкладеними в книгу. Вам залишається лише вибрати найкрасивіший, на ваш погляд, проект і приступити до роботи!

Купити книгу «Аплікація з тканини за мотивами малюнків Вільяма Морріса. Покрокові опису та повнорозмірні схеми» Мішель Хілл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Аплікація з тканини за мотивами малюнків Вільяма Морріса. Покрокові опису та повнорозмірні схеми" (Мішель Хілл) з ISBN 978-5-91906-908-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
112
Формат
215x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Мішель Хілл

Рецензії на книгу «Аплікація з тканини за мотивами малюнків Вільяма Морріса . Покрокові опису та повнорозмірні схеми ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами