Workout. Я Могу. Твой путь к идеальному телу. Без тренажеров и голодовок - Евгения Левитан, Алла Манайкина (978-5-699-99890-6)

Workout. Я Могу. Твой путь к идеальному телу. Без тренажеров и голодовок - Евгения Левитан, Алла Манайкина (978-5-699-99890-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 253
253 грн
  • ISBN: 978-5-699-99890-6
  • Код товару: 331728
Основні характеристики
Художник: Г. Мурадян
Фотограф: Е. Минзула
Редактор: А. Лавриненко
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Workout. Я можу. Твій шлях до ідеального тіла. Без тренажерів і голодовок» Алла Манайкіна , Євгенія Левітан

Перед вами докладний покроковий план дій, який змінить твоє тіло і дух назавжди! Ця книга розповість як займатися розумно і ефективно в будь-якій точці планети, як харчуватися смачно і корисно без почуття голоду, як отримати результат за 4 тижні і утримувати його все життя. Хочеш? Скажи "Я можу" і починай прямо зараз! Книга являє собою практичний посібник з досягнення конкретних цілей. Про автора: Євгенія Левітан - популярний блогер, ведуча і керівник проекту Workout, творець реаліті-шоу і дистанційної програми "Я можу".

Купити книгу «Workout. Я можу. Твій шлях до ідеального тіла. Без тренажерів і голодовок» Алла Манайкіна , Євгенія Левітан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Workout. Я можу. Твій шлях до ідеального тіла. Без тренажерів і голодовок" (Алла Манайкіна , Євгенія Левітан) з ISBN 978-5-699-99890-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Фотограф
Е. Минзула
Редактор
А. Лавриненко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
60x84/16 (143х205 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Алла Манайкіна , Євгенія Левітан

Рецензії на книгу «Workout . Я можу. Твій шлях до ідеального тіла . Без тренажерів і голодовок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами