Клиническая психотерапия. Инстинктивно-поведенческие и нейропсихологические модели - Ольга Астахова, Северин Гречаный, Маргарита Дерягина, Вадим Добридень, Игорь Макаров (978-5-9986-0317-4)

Клиническая психотерапия. Инстинктивно-поведенческие и нейропсихологические модели - Ольга Астахова, Северин Гречаный, Маргарита Дерягина, Вадим Добридень, Игорь Макаров (978-5-9986-0317-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 957
957 грн
  • ISBN: 978-5-9986-0317-4
  • Код товару: 331684
Основні характеристики
Під редакцією: Юрій Шевченко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 504

Про книгу «Клінічна психотерапія. Інстинктивно - поведінкові та нейропсихологічні моделі» Вадим Добридень , Ігор Макаров , Маргарита Дєрягіна , Ольга Астахова , Северин Гречаний

У книзі розглядаються малоразработанних у вітчизняній психіатрії, психотерапії, медичної психології та корекційної педагогіки еволюційно-біологічні (зокрема, етологічні) і нейропсихологічні підходи до психопатології. Узагальнені теоретичні питання розкриваються стосовно конкретних клінічним і соціально-психологічним моделям. Пропонується багаторівневий, комплексний і міждисциплінарний підхід до їх розуміння і лікування. У додатках докладно представлені конкретні онтогенетически орієнтовані методики діагностики, психотерапії і психолого-педагогічної корекції, що застосовуються як в самому ранньому дитинстві, так і по відношенню до пацієнтів будь-якого віку. Для психіатрів, психотерапевтів, психологів, корекційних педагогів та суміжних фахівців, що працюють в службі психічного здоров'я.

Купити книгу «Клінічна психотерапія. Інстинктивно - поведінкові та нейропсихологічні моделі» Вадим Добридень , Ігор Макаров , Маргарита Дєрягіна , Ольга Астахова , Северин Гречаний в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Клінічна психотерапія. Інстинктивно - поведінкові та нейропсихологічні моделі" (Вадим Добридень , Ігор Макаров , Маргарита Дєрягіна , Ольга Астахова , Северин Гречаний) з ISBN 978-5-9986-0317-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
Юрій Шевченко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
504
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вадим Добридень , Ігор Макаров , Маргарита Дєрягіна , Ольга Астахова , Северин Гречаний

Рецензії на книгу «Клінічна психотерапія . Інстинктивно - поведінкові та нейропсихологічні моделі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами