Этика против выгоды. Решения менеджеров в ситуации морального выбора - Михаэль Личка, Михаэла Саске, Роман Брандтвайнер (978-617-7022-63-2)

Этика против выгоды. Решения менеджеров в ситуации морального выбора - Михаэль Личка, Михаэла Саске, Роман Брандтвайнер (978-617-7022-63-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-617-7022-63-2
  • Код товару: 331659
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Коченгін
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Етика проти вигоди. Рішення менеджерів в ситуації морального вибору» Міхаела Саске , Міхаель Личка , Роман Брандтвайнер

Приймати раціональне рішення в бізнесі - значить підвищувати прибуток? Так, так прийнято вважати. Але мало хто замислюється, що раціональність у кожного своя. І що навіть в бізнесі прибуток не завжди більше при найменших витратах. Автори книги експериментально підтвердили цю точку зору і показали, що в бізнесі важливе значення мають і такі етичні чинники, як справедливість, альтруїзм і взаємність. Книга призначена для керівників компаній, менеджерів, які хотіли б стати більш гнучкими у вирішенні економічних проблем. Вона також знайде читачів серед тих, хто цікавиться економічними дослідженнями.

Купити книгу «Етика проти вигоди. Рішення менеджерів в ситуації морального вибору» Міхаела Саске , Міхаель Личка , Роман Брандтвайнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Етика проти вигоди. Рішення менеджерів в ситуації морального вибору" (Міхаела Саске , Міхаель Личка , Роман Брандтвайнер) з ISBN 978-617-7022-63-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Коченгін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
212
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.248
Автор
Міхаела Саске , Міхаель Личка , Роман Брандтвайнер

Рецензії на книгу «Етика проти вигоди . Рішення менеджерів в ситуації морального вибору ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами