Бизнес на автопилоте. Как собственнику отойти от дел и не потерять свой бизнес - Андрей Меркулов, Николай Мрочковский (978-5-9614-6882-3)

Бизнес на автопилоте. Как собственнику отойти от дел и не потерять свой бизнес - Андрей Меркулов, Николай Мрочковский (978-5-9614-6882-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 307
307 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6882-3
  • Код товару: 331623
Основні характеристики
Редактор: М. Савіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 252

Про книгу «Бізнес на автопілоті. Як власнику відійти від справ і не втратити свій бізнес» Андрій Меркулов , Микола Мрочковскій

Починаючи свій бізнес, ви мріяли про свободу, про хороше доході, про те, як присвятіть весь свій час улюбленій справі, зібравши навколо себе дружну команду однодумців. Але в реальності все виявилося не так. Замість команди мрії ви отримали безініціативний співробітників з амбіціями на порожньому місці. А роботи виявилося так багато, що ви вже не розумієте, навіщо вирішили затіяти свій бізнес, і подумує згорнути його, поки не забули, як виглядає кохана людина. Однак є можливість поставити все на свої місця, коли і прибуток буде зростати, і у вас з'явиться довгоочікувана свобода. Треба правильно вибудувати управління бізнесом, делегувавши рутину і безпосереднє управління найманим менеджерам. Про те, як це зробити і при цьому не втратити бізнес, і розповідає книга. Чому книга гідна прочитання: - Автори - практики, які наводять приклади з власного успішного досвіду, розкриваючи конкретні показники "до" і "після" звільнення власника з бізнесу; - застосувавши стратегії з книги, ви систематизуєте свій бізнес настільки, що він буде функціонувати як годинник і приносити прибуток без вашого оперативного участі; - при цьому ваш бізнес неможливо буде відвести або клонувати. Хто автори: Микола Мрочковскій - власник і генеральний директор консалтингової компанії "Фінанс Консалтинг". Автор кількох десятків семінарів, тренінгів та навчальних програм за темами "Розвиток бізнесу", "Збільшення продажів", "Бізнес на автопілоті", "Особиста ефективність бізнесмена" і багатьом іншим. Прихильник виключно практичної моделі навчання. Автор понад сотні статей, публікацій і ряду книг на тему бізнесу та фінансів. Андрій Меркулов - засновник і керуючий партнер компаній "Фабрика Бізнесу", "Гуру Опта", WebTurbina, "Продавець Вікон". Організатор регіональних конференцій "Прибутковий бізнес за МКАД", щорічної галузевої конференції "Прибутковий віконний бізнес". Автор понад 40 тренінгів і семінарів.

Купити книгу «Бізнес на автопілоті. Як власнику відійти від справ і не втратити свій бізнес» Андрій Меркулов , Микола Мрочковскій в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бізнес на автопілоті. Як власнику відійти від справ і не втратити свій бізнес" (Андрій Меркулов , Микола Мрочковскій) з ISBN 978-5-9614-6882-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Савіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
252
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Андрій Меркулов , Микола Мрочковскій

Рецензії на книгу «Бізнес на автопілоті . Як власнику відійти від справ і не втратити свій бізнес ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами