Бережливое производство. Как избавиться от потерь и добиться процветания вашей компании - Джеймс Вумек, Дэниел Джонс (978-5-9614-6829-8)

Бережливое производство. Как избавиться от потерь и добиться процветания вашей компании - Джеймс Вумек, Дэниел Джонс (978-5-9614-6829-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 514
514 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6829-8
  • Код товару: 331617
Основні характеристики
Назва оригіналу: Lean Thinking
Перекладач: С. Турко
Редактор: П. Суворова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ощадливе виробництво. Як позбутися від втрат і добитися процвітання вашої компанії» Джеймс Вумек , Деніел Джонс

Книга про ощадливому виробництві (lean production) - проривний підхід до менеджменту та управління якістю, що забезпечує довготривалу конкурентоспроможність без істотних капіталовкладень. Піонером цього підходу стала компанія Toyota, яка завдяки його використанню досягла видатних результатів. Чому книга гідна прочитання: - Бережливе виробництво - це без перебільшення головне, чого варто навчитися у японців в області управління. - Цей метод повинен знати кожен керівник незалежно від галузі, адже його основа полягає в боротьбі з втратами. - Ця книга стала міжнародним бестселером, пережила безліч перевидань. - Книга написана докладно, ясно і містить не тільки опис теорії, а й багато прикладів з досвіду провідних компаній США, Німеччини та Японії. Книга для практиків - керівників середньої і вищої ланки і підприємців, які бажають підвищити ефективність бізнесу. Хто автори: Джеймс Вумек - засновник і президент Lean Enterprise Institute, некомерційної освітньої та дослідницької організації, яка займається популяризацією концепції бережливого виробництва. Деніел Джонс - засновник і голова Lean Enterprise Academy, некомерційної освітньої та дослідницької організації, що розділяє місію Lean Enterprise Institute в справі підвищення усвідомлення бережливого виробництва і надання різних видів знань про ощадливому виробництві.

Купити книгу «Ощадливе виробництво. Як позбутися від втрат і добитися процвітання вашої компанії» Джеймс Вумек , Деніел Джонс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ощадливе виробництво. Як позбутися від втрат і добитися процвітання вашої компанії" (Джеймс Вумек , Деніел Джонс) з ISBN 978-5-9614-6829-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Lean Thinking
Перекладач
С. Турко
Редактор
П. Суворова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
472
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеймс Вумек , Деніел Джонс

Рецензії на книгу «Ощадливе виробництво. Як позбутися від втрат і добитися процвітання вашої компанії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами