Суперфэндом. Как под воздействием увлеченности меняются объекты нашего потребления и мы сами - Арон Глейзер, Зои Фрааде-Бланар (978-5-389-11676-4)

Суперфэндом. Как под воздействием увлеченности меняются объекты нашего потребления и мы сами - Арон Глейзер, Зои Фрааде-Бланар (978-5-389-11676-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-5-389-11676-4
  • Код товару: 331459
Основні характеристики
Назва оригіналу: Superfandom
Перекладач: Володимир Кузин
Редактор: Н. Галактіонова
Мова: російська

Про книгу «Суперфендом. Як під впливом захопленості змінюються об'єкти нашого споживання і ми самі» Арон Глейзер , Зої Фрааде - Бланар

Інтернет забезпечує безпосередній контакт з ядром аудиторії при створенні інноваційних продуктів і технологій - тепер компанії можуть спілкуватися зі своїми фанатами безпосередньо; ця нова ера тісної симбіозу відкриває для виробників нові можливості. Вплив фанатів стає сильнішою, тому що фендомі все активніше прагнуть брати участь у долі тих речей і явищ, які вони обожнюють. Автори книги в провокує манері досліджують ці країни, що розвиваються взаємодії, спираючись на безліч прикладів, і намагаються пояснити, чому одні типи комунікацій з фанатами виявляються успішними, а інші - ні. "В даний момент фан-об'єкти і фанати грають дві різні ролі в світі споживання. Є виробники, і є покупці. Ці дві категорії рідко перетинаються. Але в міру того, як аудиторія від простого споживання фан-тексту переходить до впливу на цей фан-текст або навіть до доповнення його, зазор між аудиторією та фан-об'єктом звужується. Що станеться, коли цей зазор зникне? Чекати цього доведеться не дуже довго. Ми вступаємо в епоху зближення, епоху фендомной сингулярності, коли зітруться кордону між фан-об'єктом і фанатами, між творцем і споживачем. Це те майбутнє, в якому лінії комунікації між продуктом і покупцем працюють в обох напрямках. Це майбутнє, в якому все становить значну частину загального канону ". (Зої Фрааде-Бланар, Арон Глейзер) "

Купити книгу «Суперфендом. Як під впливом захопленості змінюються об'єкти нашого споживання і ми самі» Арон Глейзер , Зої Фрааде - Бланар в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Суперфендом. Як під впливом захопленості змінюються об'єкти нашого споживання і ми самі" (Арон Глейзер , Зої Фрааде - Бланар) з ISBN 978-5-389-11676-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Superfandom
Перекладач
Володимир Кузин
Редактор
Н. Галактіонова
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.373
Автор
Арон Глейзер , Зої Фрааде - Бланар

Рецензії на книгу «Суперфендом . Як під впливом захопленості змінюються об'єкти нашого споживання і ми самі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами