Книга-мечта о прогулках зимой и летом, о больших и маленьких и другие истории про меня - Дарья Колдина, Сергей Савушкин, Юлия Разенкова, Светлана Теплюк (978-5-9949-1501-1)

Книга-мечта о прогулках зимой и летом, о больших и маленьких и другие истории про меня - Дарья Колдина, Сергей Савушкин, Юлия Разенкова, Светлана Теплюк (978-5-9949-1501-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 612
612 грн
  • ISBN: 978-5-9949-1501-1
  • Код товару: 331398
Основні характеристики
Художник: Людмила Двінін
Редактор: Галина Фролова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Книга - мрія про прогулянки взимку і влітку , про великих і маленьких і інші історії про мене» Дарина Колдина , Світлана Теплюк , Сергій Савушкін , Юлія Разенкова

Багато з дорослих, купуючи чергову дитячу книжку, виявляються в якійсь мірі безпорадними перед нею, бо не дуже-то представляють, як розповідати дитині про ту чи іншу зображенні і які корисні для розвитку малюка питання йому задавати. З цієї точки зору наша книга - справжня мрія для батьків. У ній є все - і тексти цікавих історій, і додаткова бесіда по картинці, і питання для дитини, і методичні рекомендації. Вам залишається тільки прочитати і проговорити те, що поміщено на тому чи іншому развороте.Безусловно, ви можете не обмежуватися нашими підказками в книзі і будувати діалог з малюком, виходячи з його індивідуальних особливостей. Головне - викликати емоційний відгук, стимулювати його бажання говорити. Найкраще це робити навідними питаннями. Які питання корисно задавати? Які спонукають дитину знайти і показати те чи інше зображення. Привертають увагу дитини до персонажам. Які спонукають дитину будувати прості фрази. Які спонукають дитину описати ті чи інші зображення за допомогою прикметників, прислівників, які діти неактивно використовують в своїй промові, вважаючи за краще дієслова та іменники, що буде збагачувати їх мова. Звертають увагу дитини на красу природи, характер людей і звички тварин. Спонукають співпереживати, що привертають увагу дитини до причин і наслідків емоційних станів (зайка плаче, тому що впав).

Купити книгу «Книга - мрія про прогулянки взимку і влітку , про великих і маленьких і інші історії про мене» Дарина Колдина , Світлана Теплюк , Сергій Савушкін , Юлія Разенкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книга - мрія про прогулянки взимку і влітку , про великих і маленьких і інші історії про мене" (Дарина Колдина , Світлана Теплюк , Сергій Савушкін , Юлія Разенкова) з ISBN 978-5-9949-1501-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Галина Фролова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
266
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.924
Автор
Дарина Колдина , Світлана Теплюк , Сергій Савушкін , Юлія Разенкова

Рецензії на книгу «Книга - мрія про прогулянки взимку і влітку , про великих і маленьких і інші історії про мене ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами