Книга-мечта о том самом Зайке, без капризов и обид, и о школе Монтессори для тех, кому от года... - Ольга Громова, Валентина Гербова, Константин Сумнительный, Сергей Савушкин, Елена Филякова (978-5-9949-1472-4)

Книга-мечта о том самом Зайке, без капризов и обид, и о школе Монтессори для тех, кому от года... - Ольга Громова, Валентина Гербова, Константин Сумнительный, Сергей Савушкин, Елена Филякова (978-5-9949-1472-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 559
559 грн
  • ISBN: 978-5-9949-1472-4
  • Код товару: 331397
Основні характеристики
Художник: Юлія Швецова
Редактор: Галина Фролова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Книга - мрія про той самий Зайчику , без капризів і образ , і про школу Монтессорі для тих , кому ві» Валентина Гербова , Олена Филякова , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Сергій Савушкін

Багато з дорослих, купуючи чергову дитячу книжку, виявляються в якійсь мірі безпорадними перед нею, бо не дуже-то представляють, як розповідати дитині про ту чи іншу зображенні і які корисні для розвитку малюка питання йому задавати. З цієї точки зору наша книга - справжня мрія для батьків. У ній є все - і тексти цікавих історій, і додаткова бесіда по картинці, і питання для дитини, і методичні рекомендації. Вам залишається тільки прочитувати-промовляти те, що поміщено на тому чи іншому розвороті. Як працювати з книжкою Спочатку познайомте дитину з книжкою і її героями, нехай він просто перегорне її сторінки, як йому захочеться. Потім починайте розглядати кожен розворот більш детально, читаючи малюкові тексти і задаючи питання. Намагайтеся починати розгляд з більших і живих об'єктів від близького до більш далекого і менш відомому. Безумовно, ви можете не обмежуватися нашими підказками і будувати діалог з малюком, виходячи з його індивідуальних особливостей. Головне - викликати емоційний відгук, стимулювати його бажання говорити. Найкраще це робити навідними питаннями. Які питання корисно задавати? • Спонукаючі дитини знайти і показати те чи інше зображення. • Приваблюючі увагу дитини до діючих персонажів. • Спонукаючі дитини будувати прості фрази. • Спонукаючі дитини описати ті чи інші зображення за допомогою прикметників, прислівників, які діти неактивно використовують в своїй промові, вважаючи за краще дієслова та іменники, що буде збагачувати їх мова. • Спонукаючі співчувати, співпереживати, що привертають увагу дитини до причин і наслідків емоційних станів (зайка плаче, тому що впав). • Напрямні увагу дитини на красу природи, характер людей і звички тварин.

Купити книгу «Книга - мрія про той самий Зайчику , без капризів і образ , і про школу Монтессорі для тих , кому ві» Валентина Гербова , Олена Филякова , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Сергій Савушкін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книга - мрія про той самий Зайчику , без капризів і образ , і про школу Монтессорі для тих , кому ві" (Валентина Гербова , Олена Филякова , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Сергій Савушкін) з ISBN 978-5-9949-1472-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Галина Фролова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Валентина Гербова , Олена Филякова , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Сергій Савушкін

Рецензії на книгу «Книга - мрія про той самий Зайчику , без капризів і образ , і про школу Монтессорі для тих , кому ві».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами