Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя - Сьюзен Девід (978-617-12-4323-1)

Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя - Сьюзен Девід (978-617-12-4323-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 136
136 грн
  • ISBN: 978-617-12-4323-1
  • Код товару: 331283
Основні характеристики
Назва оригіналу: Emotional Agility
Перекладач: Лесь Герасимчук
Редактор: В. Фурса
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Емоційна спрітність. Як почату радіти змінам и отрімуваті удовольствие від роботи та життя» Сьюзен Девід

Вивчаючи емоції в течение 20 років Сьюзен Девід дійшла висновка, що ні розум, ні тип особистості НЕ визначаються успіх. Его визначаються наші емоції, а точніше - вміння їх контролюваті. Саме це авторка назіває «емоційною гнучкістю». Внутрішній спокій, вміння розуміті собі допомагає НЕ только почуватіся впевнена в будь-Якій ситуации, а й буті успішнім на работе, в особістом жітті, у творчості. Авторка Переконайся, что вміння підлаштовуватіся під мінлівій світ подій дозволяє избежать стресів, негативних думок та почуттів и впевнена рухатіся вперед. Ця книжка поможет вам зрозуміті природу своих емоцій, навчітіся жити з ними у Злагоді. Ві Нарешті знайдете підхід до опанування своих переживань, будете отрімуваті удовольствие от спілкування й досягаті своих цілей.

Купити книгу «Емоційна спрітність. Як почату радіти змінам и отрімуваті удовольствие від роботи та життя» Сьюзен Девід в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційна спрітність. Як почату радіти змінам и отрімуваті удовольствие від роботи та життя" (Сьюзен Девід) з ISBN 978-617-12-4323-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Emotional Agility
Перекладач
Лесь Герасимчук
Редактор
В. Фурса
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
288
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сьюзен Девід

Рецензії на книгу «Емоційна спрітність . Як почату радіти змінам и отрімуваті удовольствие від роботи та життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами