Марсельское Таро. Книга универсальных символов - Фред Геттингс (978-5-94698-075-3)

Марсельское Таро. Книга универсальных символов - Фред Геттингс (978-5-94698-075-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 517
517 грн
  • ISBN: 978-5-94698-075-3
  • Код товару: 331260
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Book of Tarot
Перекладач: Олексій Осипов
Редактор: В. Гридасова
Мова: російська

Про книгу «Марсельське Таро. Книга універсальних символів» Фред Геттінгс

Марсельська колода Таро, єдино справжня і автентична, мала ходіння вже в XV столітті. Карти ці, абсолютно очевидно, мають езотеричне походження. По суті, вони являють собою дуже повне зібрання універсальних символів. Автор детально розшифровує емблемати карт, виокремлюючи з них язичницькі і християнські символи, герметичні знаки, ієрогліфи і графічні структури. Він показує, як ці елементи створюють кілька рівнів розуміння і інтерпретації карт. Паралелі з творами живопису і архітектури виводять читача на розуміння найважливіших архетипів, розширюючи його асоціативні можливості. Все це і формує в кінцевому рахунку майстерність гадателя і, безсумнівно, надає допомогу в практичній роботі. Ця книга має цінність не тільки для шанувальників Таро. Ця праця буде корисний широкому колу читачів, оскільки він дає можливість більш повно сприймати твори мистецтва.

Купити книгу «Марсельське Таро. Книга універсальних символів» Фред Геттінгс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Марсельське Таро. Книга універсальних символів" (Фред Геттінгс) з ISBN 978-5-94698-075-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Book of Tarot
Перекладач
Олексій Осипов
Редактор
В. Гридасова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
328
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Фред Геттінгс

Рецензії на книгу «Марсельське Таро . Книга універсальних символів ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Якісний друк, папір

Недоліки:

нема

Книга формату 17*22см, товщина 2,5см, Книга містить дуже багато фото та малюнків, більшість у коричневих тонах. Велика частина книги присвячена старшим арканам таро. Розписана символіка карт, графііка, історія . Мова викладення інформації легка та доступна, тому значення карт легко запам'товується. Опис кожного аркану як невеличка історія. Для молодших арканів менше опису але передмова до них дає основні базові поняття та розуміння. Книгу приємно читати завдяки якості друку та паперу. Книга буде корисною для прихилтників Таро Уейта.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами