Как рождаются эмоции. Революция в понимании мозга и управлении эмоциями - Лиза Фельдман Барретт (978-5-00117-162-1)

Как рождаются эмоции. Революция в понимании мозга и управлении эмоциями - Лиза Фельдман Барретт (978-5-00117-162-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 511
511 грн
  • ISBN: 978-5-00117-162-1
  • Код товару: 331245
Основні характеристики
Назва оригіналу: How Emotions Are Made: The Secret Life of the Brain
Перекладач: Євген Поникаров
Редактор: Сергій Захаров
Мова: російська

Про книгу «Як народжуються емоції. Революція в розумінні мозку і управлінні емоціями» Ліза Фельдман Барретт

Ліза Барретт проливає світло на приголомшливу науку про наших емоціях і показує, чому вона важлива для таких різних областей життя як здоров'я, виховання дітей або романтичні відносини. Класичний погляд на емоції говорить, що у нас в мозку є багато таких емоційних ланцюгів, і кожна викликає власний набір змін, тобто особливий відбиток. Можливо, докучливий колега включає ваші «нейрони гніву», так що у вас піднімається тиск, ви зліться, кричіть і відчуваєте лють. Або розповідь про тривожні новинах ініціює ваші «нейрони страху», так що серце б'ється частіше, вас морозить, і ви відчуваєте напад страху. Але сотні експериментів піддають класичну теорію під сумнів. Нова теорія конструйованих емоцій говорить, що ваші емоції не вбудовані, а складені з базових частин. Вони не універсальні, а різні для різних культур. Вони не запускаються; ви їх створюєте. Вони виникають як комбінація фізичних властивостей вашого тіла, гнучкого мозку, який пов'язує себе з середовищем, де вони розвиваються, і вашої культурою і вихованням, які забезпечують таке середовище. Емоції реальні, але не в тому об'єктивному сенсі, в якому реальні молекули або нейрони. Вони реальні в тому ж сенсі, в якому реальні гроші - то є чи ілюзія, але швидше за продукт угоди людей. Ми знаходимося в розпалі революції в нашому розумінні емоцій, розуму і мозку. Революції, яка може змусити нас радикально переосмислити такі центральні догмати, як лікування психічних і фізичних захворювань, розуміння особистих взаємин, підхід до виховання дітей і в кінцевому підсумку наш погляд на самих себе. Автор цієї книги - професор психології - об'єднала знання про емоції, відкриття нейробіології, соціальної психології та філософії, і доступною мовою розповіла про нову теорію і численних аспектах емоцій, які ми відчуваємо і з якими стикаємося щодня.

Купити книгу «Як народжуються емоції. Революція в розумінні мозку і управлінні емоціями» Ліза Фельдман Барретт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як народжуються емоції. Революція в розумінні мозку і управлінні емоціями" (Ліза Фельдман Барретт) з ISBN 978-5-00117-162-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How Emotions Are Made: The Secret Life of the Brain
Перекладач
Євген Поникаров
Редактор
Сергій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
432
Формат
165х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ліза Фельдман Барретт

Рецензії на книгу «Як народжуються емоції . Революція в розумінні мозку і управлінні емоціями ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами