Измененные черты характера. Как медитация меняет ваш разум, мозг и тело - Дэниел Гоулман, Ричард Дэвидсон (978-5-00117-227-7)

Измененные черты характера. Как медитация меняет ваш разум, мозг и тело - Дэниел Гоулман, Ричард Дэвидсон (978-5-00117-227-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 403
403 грн
  • ISBN: 978-5-00117-227-7
  • Код товару: 331244
Основні характеристики
Назва оригіналу: Altered Traits
Перекладач: Юлія Гіматова
Редактор: Надія Нікольська
Мова: російська

Про книгу «Змінені риси характеру. Як медитація змінює ваш розум , мозок і тіло» Деніел Гоулман , Річард Девідсон

Автор бестселера "Емоційний інтелект" Деніел Гоулман і професор психології Річард Девідсон розповідають про нові дослідження. Ви дізнаєтеся, як насправді медитація впливає на ваш мозок. Досвід багатьох людей вселяє віру в користь медитації. Від якоїсь передової таємничої практики медитація перейшла до рядового способу лікування всього що завгодно - від стресу до зайвої ваги. Автори цієї книги займалися медитацією все доросле життя і знали, що вона має великі переваги, але, будучи вченими, вирішили дослідити наукову сторону питання. Не все те, що приписується чарівним властивостям медитації, насправді витримує жорсткі випробування наукою. Можливо, ви знаєте про медитації невірні речі і не знаєте правди. Початкова мета медитації, визнана сьогодні в певних колах, полягає в глибокому вивченні розуму заради повної зміни внутрішнього «я». З іншого боку, прагматичне застосування медитації, наприклад в практиці усвідомленості, поширюється в ширину, але не в глибину. Сьогодні багато людей включили хоча б невеликі сеанси медитації в своє повсякденне життя. Таким чином, існує дві стежки - глибинна і широка. Їх часто плутають, незважаючи на величезні відмінності. З цієї книги ви дізнаєтеся про всі аспекти і рівнях кожної з цих стежок.

Купити книгу «Змінені риси характеру. Як медитація змінює ваш розум , мозок і тіло» Деніел Гоулман , Річард Девідсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Змінені риси характеру. Як медитація змінює ваш розум , мозок і тіло" (Деніел Гоулман , Річард Девідсон) з ISBN 978-5-00117-227-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Altered Traits
Перекладач
Юлія Гіматова
Редактор
Надія Нікольська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.678
Автор
Деніел Гоулман , Річард Девідсон

Рецензії на книгу «Змінені риси характеру . Як медитація змінює ваш розум , мозок і тіло ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами