Поколение Z на работе. Как его понять и найти с ним общий язык - Дэвид Стиллман, Иона Стиллман (978-5-00117-167-6)

Поколение Z на работе. Как его понять и найти с ним общий язык - Дэвид Стиллман, Иона Стиллман (978-5-00117-167-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 399
399 грн
  • ISBN: 978-5-00117-167-6
  • Код товару: 331242
Основні характеристики
Назва оригіналу: Gen Z @ Work
Перекладач: Юрій Кондуков
Редактор: Наталя Шульпіна
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Покоління Z на роботі. Як його зрозуміти і знайти з ним спільну мову» Девід Стіллман , Іона Стіллман

Книга про ключову силі на сучасному ринку праці, заснована на найбільшому дослідженні покоління Z і написана в співавторстві з представником цього покоління. Покоління Z - це ті, хто народився в 1995-2012 роках. Поступово вони стають основною робочою силою на ринку праці. Ця книга - про представників покоління Z в робочій обстановці. Про їх особливості, суттєві відмінності від "мілленіалов", звичках, мотивації, поглядах на кар'єру і успіх. Автор книги, Девід Стіллман, витратив майже двадцять років на дослідження проблеми поколінь. Цю книгу він написав разом з сином, типовим представником покоління Z. Ігнорувати це покоління - все одно що ігнорувати існування Німеччини з усім її населенням. Fast Company повідомляє, що, за прогнозами, до 2020 року чисельність покоління Z складе близько 40% від загальної чисельності населення. У книзі представлені сім особливостей цього покоління, вивчивши які, можна припустити, що покоління Z чекає від своєї трудової кар'єри. Де і з якого приводу можуть виникати конфлікти? На якому грунті вдасться знайти спільну мову? Особливість книги: 44 питання про покоління Z, використаних в дослідженні автора, сформулювали відомі люди (в тому числі керівники), наприклад Марк Кубейн, Аріанна Хаффінгтон і Опра Уїнфрі. Для кого ця книга: Для всіх, хто керує представниками покоління Z і наймає їх: для HR-фахівців, керівників, власників бізнесу.

Купити книгу «Покоління Z на роботі. Як його зрозуміти і знайти з ним спільну мову» Девід Стіллман , Іона Стіллман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Покоління Z на роботі. Як його зрозуміти і знайти з ним спільну мову" (Девід Стіллман , Іона Стіллман) з ISBN 978-5-00117-167-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Gen Z @ Work
Перекладач
Юрій Кондуков
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Стіллман , Іона Стіллман

Рецензії на книгу «Покоління Z на роботі . Як його зрозуміти і знайти з ним спільну мову ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами