Мой любимый папочка - Тамара Николаева, Софья Буланова, Татьяна Коваль, Владимир Благов, Виктор Кухаркин (978-5-9951-3418-3)

Мой любимый папочка - Тамара Николаева, Софья Буланова, Татьяна Коваль, Владимир Благов, Виктор Кухаркин (978-5-9951-3418-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 196
196 грн
  • ISBN: 978-5-9951-3418-3
  • Код товару: 331156
Основні характеристики
Художник: Ксенія Павлова
Серія: Нашим дітям
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мій улюблений татко» Віктор кухарчині , Володимир Благов , Софія Буланова , Тамара Миколаєва , Тетяна Коваль

У казках, як і в житті, все тата різні, але всі вони дуже-дуже люблять своїх малюків і завжди готові прийти їм на допомогу. У цій книзі десять захоплюючих і повчальних казок про пригоди кумедних звірят і їх пап. Папи в цих історіях заслуговують на повагу і довіру своїх малюків - вони найрозумніші, працьовиті, найкмітливіші і відважні. Прочитайте цю книгу всією сім'єю. Ми впевнені, що ви не тільки чудово проведете час, але і внесете в ваші сімейні відносини, в відносини між татом і малюком щось нове. Дорогі тата, постараєтеся зробити для своєї дитини щось таке, щоб і він, як герої цієї книги, з упевненістю сказав: "Мій тато найкращий!". Ілюстрації до книги виконала чудовий художник Ксенія Павлова. Її пухнасті звірята давно полюбилися маленьким читачам. Бажаємо вам приємного прочитання! Для дітей молодшого дошкільного віку.

Купити книгу «Мій улюблений татко» Віктор кухарчині , Володимир Благов , Софія Буланова , Тамара Миколаєва , Тетяна Коваль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мій улюблений татко" (Віктор кухарчині , Володимир Благов , Софія Буланова , Тамара Миколаєва , Тетяна Коваль) з ISBN 978-5-9951-3418-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Віктор кухарчині , Володимир Благов , Софія Буланова , Тамара Миколаєва , Тетяна Коваль

Рецензії на книгу «Мій улюблений татко ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами