Быстрые результаты чужими руками. 3-недельный курс эффективного делегирования - Андрей Парабеллум, Николай Мрочковский (978-5-9614-6778-9)

Быстрые результаты чужими руками. 3-недельный курс эффективного делегирования - Андрей Парабеллум, Николай Мрочковский (978-5-9614-6778-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6778-9
  • Код товару: 331104
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 166
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Швидкі результати чужими руками. 3 - тижневий курс ефективного делегування» Андрій Парабелум , Микола Мрочковскій

Книга, яку ви тримаєте в руках, - продовження бестселера "Швидкі результати: 10-денна програма підвищення особистої ефективності", в якій автори розкривали закони управління собою і своїм часом. У цій книзі відомі бізнес-тренери та успішні бізнесмени Андрій Парабелум і Микола Мрочковскій продовжують говорити про швидкі результати, але вже стосовно набагато б? Льшим масштабами: вони розповідають, як досягати цілей завдяки організації роботи інших людей. Мета цієї книги - прищепити навик делегування спочатку другорядних, а потім і важливих справ. Скинути на чужі руки якомога більше завдань, щоб займатися тим, що має для вас найбільшу цінність. Ця книга - справжня знахідка для власників власного бізнесу і тих, хто ще тільки збирається такими стати. Читайте, беріть і робіть - чужими руками! Чому книга гідна прочитання: - Завдяки цій книзі ви зможете освоїти непростий навик досягнення серйозних результатів чужими руками, незалежно від того, працюють люди на вас в офісі або віддалено, відрядно або на повну ставку, постійно або це всього лише разовий замовлення. - Ви пропрацюєте дієві вправи і дізнаєтеся багато конкретних прийомів, що допоможе вам не тільки більше заробляти, але і знаходити час на повноцінний відпочинок. - Використовуючи рекомендації авторів, ви навчитеся керувати співробітниками і делегувати свої обов'язки, планувати і реалізовувати все більше нових прибуткових проектів. Хто автори: Андрій Парабелум - бізнес-тренер, бізнес-консультант, практик Інфобізнес. Займається просунутими методиками організації, маркетингу та масового продажу послуг, товарів та інформаційних продуктів. Власник бізнесу з виробництва та продажу біометричних систем обліку робочого часу (Канада) і консалтингового проекту Infobusiness2.ru (Москва). Автор ряду популярних книг бізнес-тематики. Микола Мрочковскій - власник і генеральний директор консалтингової компанії "Фінанс Консалтинг". Автор кількох десятків семінарів, тренінгів та навчальних програм за темами "Розвиток бізнесу", "Збільшення продажів", "Бізнес на автопілоті", "Особиста ефективність бізнесмена" і багатьом іншим. Проходив навчання у провідних російських і світових фахівців з маркетингу та продажу. Прихильник виключно практичної моделі навчання. Автор понад сотні статей, публікацій і ряду книг на тему бізнесу та фінансів.

Купити книгу «Швидкі результати чужими руками. 3 - тижневий курс ефективного делегування» Андрій Парабелум , Микола Мрочковскій в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Швидкі результати чужими руками. 3 - тижневий курс ефективного делегування" (Андрій Парабелум , Микола Мрочковскій) з ISBN 978-5-9614-6778-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
166
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Андрій Парабелум , Микола Мрочковскій

Рецензії на книгу «Швидкі результати чужими руками . 3 - тижневий курс ефективного делегування ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами