Иллюстрация. В чем ее смысл? Книга иллюстрированных иллюстраций, иллюстрирующих иллюстрации - Мауни Феддэг (978-5-9614-6672-0)

Иллюстрация. В чем ее смысл? Книга иллюстрированных иллюстраций, иллюстрирующих иллюстрации - Мауни Феддэг (978-5-9614-6672-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6672-0
  • Код товару: 331097
Основні характеристики
Назва оригіналу: Illustration. What's the Point?
Перекладач: Олександра Самаріна
Редактор: Ольга Равданіс
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Ілюстрація. У чому її сенс ? Книга ілюстрованих ілюстрацій , що ілюструють ілюстрації» Мауни Феддег

Книга Мауни Феддег - це арт-об'єкт, присвячений ілюстрації як явищу в мистецтві і культурі. Переглядаючи ілюстровані книги, ми навряд чи замислюємося про те, як малюнки в них впливають на наш настрій і сприйняття тексту. Тим часом вони формують образи героїв і наближають нас до розуміння творчості художника, його баченню твори і сприйняття світу. Ілюстрації - потужні інструменти психологічного впливу, і Мауни Феддег справедливо зауважує, що вони не роблять текст глибше, а змінюють його. Про те, як саме це відбувається, чому ілюстрації дуже важливі і що допомагає їм впливати на свідомість читача з такою силою, читайте в цій чудовій книзі, всі тексти в якій, відповідно до авторської концепції, написані від руки. Чому книга гідна прочитання: • Їдкі сатиричні замальовки сучасної дійсності, майстерно створюються Мауни Феддег, обожнюють тисячі поціновувачів сучасного мистецтва в усьому світі. Завдяки книзі "Ілюстрація: У чому її сенс?" з творчістю талановитої художниці нарешті зможуть познайомитися і російські читачі. • Ця книга розбудить вашу фантазію. Ілюстрація створює настрій, розставляє акценти, змінює сприйняття подій, явищ і творів. Мауни Феддег пояснює, чому так відбувається. • Ілюстрація підводить людей до суті, завдяки певному впливу на їх психіку. Ви дізнаєтеся про основні механізми цього впливу, зможете розпізнавати їх при розгляданні ілюстрацій і задіяти при їх створенні. Для кого ця книга: Для всіх, хто цікавиться дизайном, скетчінга, коміксами, книгами і мистецтвом ілюстрації.

Купити книгу «Ілюстрація. У чому її сенс ? Книга ілюстрованих ілюстрацій , що ілюструють ілюстрації» Мауни Феддег в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ілюстрація. У чому її сенс ? Книга ілюстрованих ілюстрацій , що ілюструють ілюстрації" (Мауни Феддег) з ISBN 978-5-9614-6672-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Illustration. What's the Point?
Перекладач
Олександра Самаріна
Редактор
Ольга Равданіс
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
96
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.300
Автор
Мауни Феддег

Рецензії на книгу «Ілюстрація . У чому її сенс ? Книга ілюстрованих ілюстрацій , що ілюструють ілюстрації ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами