Кроссфит мозга. Как подготовить себя к решению нестандартных задач. Система из 23 упражнений - Игорь Намаконов (978-5-9614-6559-4)

Кроссфит мозга. Как подготовить себя к решению нестандартных задач. Система из 23 упражнений - Игорь Намаконов (978-5-9614-6559-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 286
286 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6559-4
  • Код товару: 331092
Основні характеристики
Художник: Е. Распутіна
Редактор: Дарина Сальникова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Кроссфіт мозку. Як підготувати себе до вирішення нестандартних завдань. Система з 23 вправ» Ігор Намаконов

Швидко придумати оригінальну відповідь на несподіване запитання. Знайти рішення в екстреній робочої ситуації. Підібрати чіткі аргументи на користь вашої ідеї. Ці навички знадобляться в будь-якій сфері діяльності. А розвинути їх можна, якщо регулярно тренувати своє креативне мислення. Ігор М. Намаконов, креатор майже з двадцятирічним стажем і власник креативного агентства, пропонує систему з 23 вправ для всебічної прокачування «м'язів» мозку, що відповідають за креативність. Ви почнете бачити цікаві деталі в навколишньому світі, зможете прогнозовано шукати нові й ефективні рішення в будь-яких ситуаціях (від планування дитячого дня народження до організації відпустки і придумування назви для свого бізнесу), навчитеся адекватно оцінювати свої і чужі ідеї.

Купити книгу «Кроссфіт мозку. Як підготувати себе до вирішення нестандартних завдань. Система з 23 вправ» Ігор Намаконов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кроссфіт мозку. Як підготувати себе до вирішення нестандартних завдань. Система з 23 вправ" (Ігор Намаконов) з ISBN 978-5-9614-6559-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Дарина Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.328
Автор
Ігор Намаконов

Рецензії на книгу «Кроссфіт мозку . Як підготувати себе до вирішення нестандартних завдань . Система з 23 вправ ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами