План Б. Как пережить несчастье, собраться с силами и снова ощутить радость жизни - Шерил Сэндберг, Адам Грант (978-5-9614-6440-5)

План Б. Как пережить несчастье, собраться с силами и снова ощутить радость жизни - Шерил Сэндберг, Адам Грант (978-5-9614-6440-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6440-5
  • Код товару: 331091
Основні характеристики
Назва оригіналу: Option B
Перекладач: Марія Кульнева
Редактор: Наталія Нарцисова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка

Про книгу «План Б. Як пережити нещастя , зібратися з силами і знову відчути радість життя» Адам Грант , Шеріл Сендберг

Відновитися після ударів долі буває непросто. Коли звичний світ валиться, здається, що життя втрачає сенс назавжди. Як не опустити руки в такій ситуації і впоратися з негараздами? Як знову відчути смак до життя і бажання бути щасливим? З чого почати? Книгу про це написали Шеріл Сендберг - відома американська підприємниця, головний операційний директор Facebook, і Адам Грант - психолог, професор Уортонской школи економіки, колумніст The New York Times і бізнес-консультант таких гігантів, як Johnson Johnson, Google, Pixar. «План Б», заснований на особистому трагічному досвіді Шеріл і новаторських дослідженнях Адама, містить в собі набір методик і рекомендацій щодо подолання життєвих криз, розвитку емпатії і любові до самого себе, побудови міцної родини та створення міцних відносин з партнером і колегами по роботі.

Купити книгу «План Б. Як пережити нещастя , зібратися з силами і знову відчути радість життя» Адам Грант , Шеріл Сендберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "План Б. Як пережити нещастя , зібратися з силами і знову відчути радість життя" (Адам Грант , Шеріл Сендберг) з ISBN 978-5-9614-6440-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Option B
Перекладач
Марія Кульнева
Редактор
Наталія Нарцисова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Кількість сторінок
228
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.538
Автор
Адам Грант , Шеріл Сендберг

Рецензії на книгу «План Б. Як пережити нещастя , зібратися з силами і знову відчути радість життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами