Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Новая версия для современного мира. Умения, навыки, - Джон Грэй (978-5-17-982377-3)

Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Новая версия для современного мира. Умения, навыки, - Джон Грэй (978-5-17-982377-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 298
298 грн
  • ISBN: 978-5-17-982377-3
  • Код товару: 331060
Основні характеристики
Автор: Джон Грей
Назва оригіналу: Beyond Mars and Venus
Перекладач: А. Бродоцкая
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Нова версія для сучасного світу. Вміння , навички ,» Джон Грей

Понад двадцять років тому побачила світ книга Джона Грея "Чоловіки з Марса, жінки з Венери". Це була сенсація! Книга довела, що чоловіки і жінки мислять, відчувають і діють по-різному. Джон Грей створив нову систему спілкування чоловіків і жінок, і ця система зробила щасливими мільйони людей у ??багатьох країнах світу! Але поступово чудо-поради, які рятують шлюб і відносини, перестали допомагати. Тому що світ - змінився! Те, що "працювало" двадцять років тому, сьогодні не діє! І тому перед вами принципово нова версія знаменитої книги. У ній ви знайдете "працюють" сьогодні рецепти спілкування, а значить рецепти щастя. Ви отримаєте відповіді на питання, як саме змінилися чоловіки і жінки за останні двадцять років? Чому багато поради з першої книги перестали працювати? Які дії і слова провокують конфлікти? Що допомагає чоловікам і жінкам долати стреси? Як зберігати потяг один до одного на довгі роки? Часи змінюються, але "Марс і Венера" ??як і раніше найефективніший засіб для того, щоб зрозуміти один одного і жити в любові та злагоді. Зустрічайте нову версію легендарної книги! Про автора: Джон Грей - доктор філософії, експерт в області відносин, який отримав міжнародне визнання. Написав 15 книг, протягом 30 років проводить семінари з особистісного росту. Веде щотижневу колонку "Поради для Марса і Венери", яку публікували і продовжують публікувати в більш ніж ста виданнях (серед них "Ньюздей", "Лос-Анджелес таймз" і "Детройт фрі пресс"). На сайті marsvenus.com Джон Грей щотижня розміщує випуски своєї передачі, число глядачів якої становить майже два мільйони людей. Працював пишуть редактором в журналі "Редбук" (Redbook), в журналах "Брайдз" (Brides) і "Діворс" (Divorce). Живе в Північній Каліфорнії з дружиною і трьома дітьми.

Купити книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Нова версія для сучасного світу. Вміння , навички ,» Джон Грей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Нова версія для сучасного світу. Вміння , навички ," (Джон Грей) з ISBN 978-5-17-982377-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Beyond Mars and Venus
Перекладач
А. Бродоцкая
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
432
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Грей

Рецензії на книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери . Нова версія для сучасного світу . Вміння , навички , ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами