Как говорить, чтобы маленькие дети вас слушали. Руководство по выживанию с детьми от 2 до 7 лет - Джули Кинг, Джоанна Фабер (978-5-699-99178-5)

Как говорить, чтобы маленькие дети вас слушали. Руководство по выживанию с детьми от 2 до 7 лет - Джули Кинг, Джоанна Фабер (978-5-699-99178-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 189
189 грн
  • ISBN: 978-5-699-99178-5
  • Код товару: 331010
Основні характеристики
Назва оригіналу: How to Talk so Little Kids Will Listen
Перекладач: Олена Фатєєва
Художник: Сем Фабер
Редактор: Е. Олійник

Про книгу «Як говорити , щоб маленькі діти вас слухали. Керівництво по виживанню з дітьми від 2 до 7 років» Джоанна Фабер , Джулі Кінг

Уже понад 35 років книга "Як говорити, щоб діти слухали? і як слухати, щоб діти говорили "Адель Фабер і Елейн Мазліш допомагає батькам зрозуміти своїх дітей і вирішувати проблеми, пов'язані з вихованням. Дочка Адель Фабер Джоанна Фабер і її колега Джулі Кінг написали нову книгу "Як говорити, щоб маленькі діти вас слухали". Вони переклали вже випробувану методику на сучасні ситуації і пояснили батькам, як побудувати щасливі відносини з малюками будь-якого віку: від шкідливих дволіток до нестерпних семилеток. Ця книга, як швидка допомога, допоможе вам в будь-якій ситуації!

Купити книгу «Як говорити , щоб маленькі діти вас слухали. Керівництво по виживанню з дітьми від 2 до 7 років» Джоанна Фабер , Джулі Кінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як говорити , щоб маленькі діти вас слухали. Керівництво по виживанню з дітьми від 2 до 7 років" (Джоанна Фабер , Джулі Кінг) з ISBN 978-5-699-99178-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How to Talk so Little Kids Will Listen
Перекладач
Олена Фатєєва
Художник
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джоанна Фабер , Джулі Кінг

Рецензії на книгу «Як говорити , щоб маленькі діти вас слухали . Керівництво по виживанню з дітьми від 2 до 7 років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами