Свободу мозгу! Что сковывает наш мозг и как вырвать его из тисков, в которых он оказался - Идрисс Аберкан (978-5-699-99176-1)

Свободу мозгу! Что сковывает наш мозг и как вырвать его из тисков, в которых он оказался - Идрисс Аберкан (978-5-699-99176-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 265
265 грн
  • ISBN: 978-5-699-99176-1
  • Код товару: 331009
Основні характеристики
Назва оригіналу: Liberez votre cerveau!
Перекладач: Наталія Озерська
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Свободу мозку ! Що сковує наш мозок і як вирвати його з лещат , в яких він опинився» Идрисс Аберкан

"Свободу мозку!" - один з найяскравіших бестселерів, написаних за останній час на тему мозку. Це захоплююча, пристрасна і смілива книга! Автор книги Идрисс Аберкан вводить поняття "нейроергономікі", тобто мистецтва правильного використання мозку. Він описує випадки вражаючого застосування його можливостей: адже люди, які здатні за секунди витягти корінь 73-й ступеня з числа, що складається з 500 цифр, мають той же мозок, що і ми. Різниця полягає в їх здатності правильно розподілити навантаження на пізнавальні функції мозку. Книга повна парадоксів і закликає до роздумів і дискусії.

Купити книгу «Свободу мозку ! Що сковує наш мозок і як вирвати його з лещат , в яких він опинився» Идрисс Аберкан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Свободу мозку ! Що сковує наш мозок і як вирвати його з лещат , в яких він опинився" (Идрисс Аберкан) з ISBN 978-5-699-99176-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Liberez votre cerveau!
Перекладач
Наталія Озерська
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Идрисс Аберкан

Рецензії на книгу «Свободу мозку ! Що сковує наш мозок і як вирвати його з лещат , в яких він опинився ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами