Зачем ребенку речь? Диалоги невролога и логопеда о развитии особых детей - Олег Ефимов, Виктория Ефимова (978-5-4236-0369-4)

Зачем ребенку речь? Диалоги невролога и логопеда о развитии особых детей - Олег Ефимов, Виктория Ефимова (978-5-4236-0369-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-4236-0369-4
  • Код товару: 330946
Основні характеристики
Редактор: О. Ольсон
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Навіщо дитині мова ? Діалоги невролога і логопеда про розвиток особливих дітей» Вікторія Єфімова , Олег Єфімов

Аутизм , алалія , синдром Дауна , затримка психічного розвитку... Якщо у дитини один з цих діагнозів , для батьків актуальним є питання : « Заговорить чи коли - небудь моя дитина ? » Група дитячих неврологічних клінік « Прогноз » в Санкт - Петербурзі - приклад того , як взаємодія неврологів , педагогів і батьків забезпечує стрибок у розвитку дитини. Щороку сотні дітей , яких вважали нездібних і безнадійними , починають говорити. Про те , яку роль в цьому можуть грати батьки , розповідається в цій книзі.

Купити книгу «Навіщо дитині мова ? Діалоги невролога і логопеда про розвиток особливих дітей» Вікторія Єфімова , Олег Єфімов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Навіщо дитині мова ? Діалоги невролога і логопеда про розвиток особливих дітей" (Вікторія Єфімова , Олег Єфімов) з ISBN 978-5-4236-0369-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Ольсон
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
384
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.328
Автор
Вікторія Єфімова , Олег Єфімов

Рецензії на книгу «Навіщо дитині мова ? Діалоги невролога і логопеда про розвиток особливих дітей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами