Во всем виновата книга. Рассказы о книжных тайнах и преступлениях, связанных с книгами - Нельсон Демилль, Джон Коннолли, Дэвид Белл, Лаура Липман, Питер Блонер, Микки Спиллейн (978-5-389-13556-7)

Во всем виновата книга. Рассказы о книжных тайнах и преступлениях, связанных с книгами - Нельсон Демилль, Джон Коннолли, Дэвид Белл, Лаура Липман, Питер Блонер, Микки Спиллейн (978-5-389-13556-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 210
210 грн
  • ISBN: 978-5-389-13556-7
  • Код товару: 330868
Основні характеристики
Назва оригіналу: Bibliomysteries
Укладач: Отто Пенцлер
Перекладач: Дарина Кальницька
Редактор: Олександр Етоев
Серія: The Big Book

Про книгу «У всьому винна книга. Розповіді про книжкові таємниці і злочини, пов'язані з книгами» Джон Конноллі , Девід Белл , Лаура Ліпман , Міккі Спіллейн , Нельсон ДеМілля , Пітер Блонер

Книга і таємниця, книга і злочин - історії, що увійшли до цієї збірки, пов'язує книжкова тема. Ви дізнаєтеся про непроханого гостя, що виявився до Зигмунда Фрейда, про те, як знаменитий Коломбо викрив вбивцю з книгарні, як любов до книги згубила главу мексиканського наркокартелю і як Лондонська бібліотека виявилася сховищем смертельно небезпечних таємниць... У цю антологію, складену з ініціативи Отто Пенцлера, лауреата премій «Едгар», «Еллері Квін» і «Ворон» за внесок в розвиток і пропаганду детективного напрямки в літературі, увійшли оригінальні роботи відомих майстрів гостросюжетного жанру. Серед авторів і такі «круті» автори як Кен Брюен, Рід Фаррен Коулмен, Лорен Естелман, Міккі Спіллейн, Макс Аллан Коллінз, і творці книг-бестселерів Нельсон ДеМілля, Енн Перрі, Джеффрі Дівер, і лауреати премії «Едгар» С. Дж. Бокс, Томас Кук, Лора Липпман.

Купити книгу «У всьому винна книга. Розповіді про книжкові таємниці і злочини, пов'язані з книгами» Джон Конноллі , Девід Белл , Лаура Ліпман , Міккі Спіллейн , Нельсон ДеМілля , Пітер Блонер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У всьому винна книга. Розповіді про книжкові таємниці і злочини, пов'язані з книгами" (Джон Конноллі , Девід Белл , Лаура Ліпман , Міккі Спіллейн , Нельсон ДеМілля , Пітер Блонер) з ISBN 978-5-389-13556-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Bibliomysteries
Укладач
Отто Пенцлер
Перекладач
Дарина Кальницька
Редактор
Олександр Етоев
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Конноллі , Девід Белл , Лаура Ліпман , Міккі Спіллейн , Нельсон ДеМілля , Пітер Блонер

Рецензії на книгу «У всьому винна книга . Розповіді про книжкові таємниці і злочини, пов'язані з книгами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами