Крупномасштабное машинное обучение вместе с Python - Бастиан Шарден, Лука Массарон, Альберто Боскетти (978-5-97060-506-6)

Крупномасштабное машинное обучение вместе с Python - Бастиан Шарден, Лука Массарон, Альберто Боскетти (978-5-97060-506-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 863
863 грн
  • ISBN: 978-5-97060-506-6
  • Код товару: 330822
Основні характеристики
Назва оригіналу: Large Scale Machine Learning with Python
Перекладач: А. Логунов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Великомасштабне машинне навчання разом з Python» Альберто Боскетті , Бастіан Шарден , Лука Массарон

З поширенням великих даних зростає попит на обчислювальну і алгоритмічну ефективність. Головне завдання цієї книги полягає в тому, щоб надати способи застосування потужних методів машинного навчання з відкритим вихідним кодом в великомасштабних проектах без залучення дорогих корпоративних рішень або великих обчислювальних кластерів. Описано масштабується навчання в Scikit-learn, нейронні мережі і глибоке навчання з використанням Theano, H2O і TensorFlow. Розглянуто класифікаційні та регресивні дерева, а також навчання без учителя. Охоплені ефективні методи машинного навчання в обчислювальному середовищі MapReduce на платформах Hadoop і Spark на мові Python. З цією книгою ви навчитеся: 1) застосовувати більшість масштабованих алгоритмів машинного навчання; 2) працювати з новітніми великомасштабними методами машинного навчання; 3) збільшувати прогнозну точність за допомогою методів глибокого навчання і масштабованих методів обробки даних; 4) працювати з обчислювальною парадигмою Map-Reduce в платформі Spark; 5) застосовувати ефективні алгоритми машинного навчання на основі платформ Spark і Hadoop; 6) створювати потужні ансамблі в великому масштабі; 7) використовувати потоки даних для навчання лінійних і нелінійних прогнозних моделей на надзвичайно великих наборах даних, використовуючи всього одну машину.

Купити книгу «Великомасштабне машинне навчання разом з Python» Альберто Боскетті , Бастіан Шарден , Лука Массарон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Великомасштабне машинне навчання разом з Python" (Альберто Боскетті , Бастіан Шарден , Лука Массарон) з ISBN 978-5-97060-506-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Large Scale Machine Learning with Python
Перекладач
А. Логунов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
358
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Альберто Боскетті , Бастіан Шарден , Лука Массарон

Рецензії на книгу «Великомасштабне машинне навчання разом з Python ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами