Брак по расчету? Практическое пособие по построению счастливой семьи - Михаил Литвак, Виктория Чердакова (978-5-222-30130-2)

Брак по расчету? Практическое пособие по построению счастливой семьи - Михаил Литвак, Виктория Чердакова (978-5-222-30130-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 275
275 грн
  • ISBN: 978-5-222-30130-2
  • Код товару: 330786
Основні характеристики
Редактор: С. Осташов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Шлюб за розрахунком? Практичний посібник з побудови щасливої сім'ї» Вікторія Чердакова , Михайло Литвак

У п'ятій спільній книзі відомого фахівця в області психології М.Є. Литвака і фахівця в підборі та управлінні персоналом В. В. Чердаковой автори спробували поєднати закони управління людьми на підприємстві і закони побудови щасливих стосунків в сім'ї. Ідею "сім'я як виробництво" М. Литвак до цього вже неодноразово висловлював у своїх роботах. Незвичайний погляд на пошук і вибір собі чоловіка з точки зору тієї ж технології рекрутингу, основ психології та думок великих філософів навряд чи залишить когось байдужим. А висвітлення питання з різних сторін дозволяє створити стереоскопічний ефект, що дає більш повну, об'ємну і реальну картину. Книга розрахована на широке коло читачів, як працюють, так і немає. Вона також буде корисна тим, хто вже обпікся або не хоче цього при виборі сексуального партнера, або тим, хто хоче якось поліпшити свої сімейні відносини.

Купити книгу «Шлюб за розрахунком? Практичний посібник з побудови щасливої сім'ї» Вікторія Чердакова , Михайло Литвак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шлюб за розрахунком? Практичний посібник з побудови щасливої сім'ї" (Вікторія Чердакова , Михайло Литвак) з ISBN 978-5-222-30130-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Осташов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
416
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вікторія Чердакова , Михайло Литвак

Рецензії на книгу «Шлюб за розрахунком? Практичний посібник з побудови щасливої сім'ї ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами