Вселенная. Краткий путеводитель по пространству и времени: от Солнечной системы до самых далеких галактик и от Большого взрыва до будущего Вселенной - Сергей Попов (978-5-91671-726-6)

Вселенная. Краткий путеводитель по пространству и времени: от Солнечной системы до самых далеких галактик и от Большого взрыва до будущего Вселенной - Сергей Попов (978-5-91671-726-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 531
531 грн
  • ISBN: 978-5-91671-726-6
  • Код товару: 330583
Основні характеристики
Редактор: Наталя Верещагіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 400

Про книгу «Всесвіт. Короткий путівник по простору і часу : від Сонячної системи до самих далеких галактик і ві» Сергій Попов

Сучасна астрофізика - це швидко розвивається наука, яка використовує новітні (і дуже дорогі) прилади та суперкомп'ютери. Це призводить до величезного потоку результатів: екзопланети і темна енергія, гравітаційні хвилі і перші знімки Плутона з близької відстані. В результаті астрономічна картина світу постійно змінюється. Однак багато фундаментальних особливості цієї картини вже сформувалися. Ми знаємо, що живемо у Всесвіті, чий вік становить трохи менше 14 млрд років. Нам відомо, як формувалися і формуються ядра елементів. Ми можемо спостерігати різні стадії формування зірок і планетних систем. Вдається навіть розгледіти, як в дисках навколо зірок формуються планети. Проте залишається багато питань і загадок. Що таке темна речовина і темна енергія? Як вибухають наднові різних типів? Як влаштовані чорні діри? Нарешті, є ще життя у Всесвіті, і якою вона може бути?

Купити книгу «Всесвіт. Короткий путівник по простору і часу : від Сонячної системи до самих далеких галактик і ві» Сергій Попов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Всесвіт. Короткий путівник по простору і часу : від Сонячної системи до самих далеких галактик і ві" (Сергій Попов) з ISBN 978-5-91671-726-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталя Верещагіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
400
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Сергій Попов

Рецензії на книгу «Всесвіт . Короткий путівник по простору і часу : від Сонячної системи до самих далеких галактик і ві».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами