Управление стрессом для делового человека. Технологии управления стрессом, проверенные в корпоративных войнах, судебных баталиях и жестких переговорах - Александр Фридман, Дмитрий Галанцев, Юрий Щербатых (978-5-98124-711-8)

Управление стрессом для делового человека. Технологии управления стрессом, проверенные в корпоративных войнах, судебных баталиях и жестких переговорах - Александр Фридман, Дмитрий Галанцев, Юрий Щербатых (978-5-98124-711-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 554
554 грн
  • ISBN: 978-5-98124-711-8
  • Код товару: 330542
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 512
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Управління стресом для ділової людини. Технології управління стресом , перевірені в корпоративних в» Олександр Фрідман , Дмитро Галанцев , Юрій Щербатих

Управління стресом - навик, недооцінюваний більшістю ділових людей, прихований ресурс, що дозволяє вийти на найвищий рівень продуктивності, але рідко використовується в бізнесі в повній мірі, на відміну від спецслужб і професійного спорту, де розвитку цієї навички приділяють велику вніманіе.Каждий з нас в тій чи іншій мірі володіє популярними технологіями підвищення особистої ефективності (планування та управління часом, ділові комунікації, ведення переговорів і т. п.), але ми не вміємо в достатній мірі керувати своїм станом і регулювати стрес, хоча саме ця навичка є основою успішної кар'єри і щасливого, гармонійного життя. Троє провідних російських експертів - бізнес-тренер, юрист і психолог - об'єднали свої зусилля в роботі над цією книгою, щоб навчити нас не просто перемагати стрес, але і отримувати з нього максимальну користь. Автори книги розповідають про ефективні технології управління стресом, які були випробувані ними на себе в жорстких умовах сучасного бізнесу і які успішно освоюють їх клієнти. Ця книга допоможе вам побудувати власну систему управління стресом, що відповідає специфіці вашої професійної діяльності, особистих вподобань і стилю життя, яка дозволить нейтралізувати шкідливі наслідки стресу, використовувати його позитивні сторони і тривалий час працювати на піку ефективності.

Купити книгу «Управління стресом для ділової людини. Технології управління стресом , перевірені в корпоративних в» Олександр Фрідман , Дмитро Галанцев , Юрій Щербатих в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Управління стресом для ділової людини. Технології управління стресом , перевірені в корпоративних в" (Олександр Фрідман , Дмитро Галанцев , Юрій Щербатих) з ISBN 978-5-98124-711-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олександр Фрідман , Дмитро Галанцев , Юрій Щербатих

Рецензії на книгу «Управління стресом для ділової людини . Технології управління стресом , перевірені в корпоративних в».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами