Уроки лидерства. Чему меня научили жизнь и 27 лет в «Манчестер Юнайтед» - Майкл Мориц, Алекс Фергюсон (978-5-00117-224-6)

Уроки лидерства. Чему меня научили жизнь и 27 лет в «Манчестер Юнайтед» - Майкл Мориц, Алекс Фергюсон (978-5-00117-224-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 0
0 грн
  • ISBN: 978-5-00117-224-6
  • Код товару: 330539
Основні характеристики
Назва оригіналу: Leading
Перекладач: Ельвіра Кондукова
Редактор: Наталя Шульпіна
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Уроки лідерства. Чому мене навчили життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »» Алекс Фергюсон , Майкл Моріц

Уроки лідерства та управління від самого успішного тренера в історії футболу, який завоював 38 трофеїв для "Манчестер Юнайтед" за 27 років. У своїй книзі сер Алекс Фергюсон аналізує ключові управлінські рішення, вчинені за 27-річну видатну кар'єру і робить висновки, які допоможуть кожному домогтися довгострокового успіху в бізнесі і житті. Як наймати і звільняти людей? Як зібрати команду і повести її за собою? Як реагувати на провали і невдачі? Як надихати людей? Як зосередитися на головному? Ця книга відповість на ці та інші питання, якими переймаються лідери - в спорті і в бізнесі. Вона одночасно надихає і практична. У ній зібрано 27-річний досвід найбільшого менеджера в історії футболу. Від автора: Проблеми тих, хто домагається успіху за допомогою м'яча, вельми відрізняються від труднощів, що виникають у лідерів бізнесу на кшталт топ-менеджерів BP, Marks Spencer, Vodafone, Toyota, Apple або керівників великих лікарень, університетів або транснаціональних благодійних організацій. Але, безумовно, у всіх переможців і організацій, лідери яких прагнуть перемогти, є спільні риси.

Купити книгу «Уроки лідерства. Чому мене навчили життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »» Алекс Фергюсон , Майкл Моріц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Уроки лідерства. Чому мене навчили життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед »" (Алекс Фергюсон , Майкл Моріц) з ISBN 978-5-00117-224-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Leading
Перекладач
Ельвіра Кондукова
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Алекс Фергюсон , Майкл Моріц

Рецензії на книгу «Уроки лідерства . Чому мене навчили життя і 27 років в « Манчестер Юнайтед » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами