Эпоха криптовалют. Как биткоин и блокчейн меняют мировой экономический порядок - Майкл Кейси, Пол Винья (978-5-00117-128-7)

Эпоха криптовалют. Как биткоин и блокчейн меняют мировой экономический порядок - Майкл Кейси, Пол Винья (978-5-00117-128-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 603
603 грн
  • ISBN: 978-5-00117-128-7
  • Код товару: 330530
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Age of Cryptocurrency
Перекладач: Ельвіра Кондукова
Редактор: Ірина Іванченко
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Епоха криптовалюта. Як біткоіни і блокчейн змінюють світовий економічний порядок» Майкл Кейсі , Пол Вінья

Найдокладніше і доступне дослідження криптовалюта. Оглядачі Wall Street Journal Пол Вінья і Майкл Кейсі розповідають про страхи і чутках, що оточують біткойн як засіб розрахунку, і закликають читачів приготуватися до нової економічної реальності, яка обов'язково настане. У своїй книзі вони розповідають історію біткойнов і проводять аналіз ролі криптовалюта в сучасному світі: як вони виникли і звідки прийшли, які функції виконують, і що вам потрібно знати, щоб бути готовими до нового світу з кібер-економікою. Технологія криптовалюта полягає в тому, що, усуваючи необхідність в посереднику, вона підтримує інфраструктуру, в якій незнайомі люди можуть вести бізнес один з одним. Це досягається за рахунок того, що найважливіша функція ведення облікових регістрів передається від централізованих фінансових установ в мережу автономних. За рахунок виключення посередників разом з їх комісійними криптовалюта дозволяє скоротити витрати на ведення бізнесу, а також виключити корупцію, що існувала в посередницьких структурах і серед політиків, залучених в орбіту діяльності останніх. Відкритий обліковий реєстр, який використовується криптовалюта, виводить на поверхню внутрішній механізм функціонування економіко-політичної системи, раніше прихований за непроникними стінами централізованих фінансових установ. Дійсно, потенціал цієї технології як засобу забезпечення прозорості і контролю простягається набагато далі сфери грошового обороту і платежів. І її не можна більше ігнорувати і дізнаватися про неї тільки з чуток і окремих новин.

Купити книгу «Епоха криптовалюта. Як біткоіни і блокчейн змінюють світовий економічний порядок» Майкл Кейсі , Пол Вінья в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Епоха криптовалюта. Як біткоіни і блокчейн змінюють світовий економічний порядок" (Майкл Кейсі , Пол Вінья) з ISBN 978-5-00117-128-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Age of Cryptocurrency
Перекладач
Ельвіра Кондукова
Редактор
Ірина Іванченко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.810
Автор
Майкл Кейсі , Пол Вінья

Рецензії на книгу «Епоха криптовалюта . Як біткоіни і блокчейн змінюють світовий економічний порядок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами