В эфире - сарафанное радио. Практическое руководство по рекомендательному маркетингу - Кирилл Горский (978-5-00100-985-6)

В эфире - сарафанное радио. Практическое руководство по рекомендательному маркетингу - Кирилл Горский (978-5-00100-985-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 381
381 грн
  • ISBN: 978-5-00100-985-6
  • Код товару: 330508
Основні характеристики
Редактор: Юлія Слуцкін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «В ефірі - сарафанне радіо. Практичний посібник з рекомендаційного маркетингу» Кирило Горський

Книга про те, як використовувати рекомендації для просування товарів і послуг. З обмеженим або зовсім відсутнім бюджетом. Якщо до межі спростити найбільш поширену схему побудови нового бізнесу, вийде приблизно наступне: розробити або купити товар, вкласти гроші в рекламу, навчити продавців... Покупцям в цій схемі відводиться пасивна роль. Вони повинні стати одержувачем рекламного повідомлення, довіритися продавцеві, а потім відкрити свій гаманець. Але чому б не зробити покупця своїм компаньйоном, своїм продавцем? Чому б не довірити йому продаж товару? Ця ідея звучить дивно тільки на перший погляд. Припустимо, покупець вже купив наш товар, вже «проголосував рублем», вже і має досвід використання нашого товару (або послуги). Так хто ж краще за нього розбирається в тому, що ми пропонуємо ринку? Нехай покупець поділиться своїм знанням про наш товар з друзями, знайомими, товаришами по службі, родичами, нехай переконає їх прийти до нас і купити наш товар! Тут немає нічого неможливого: як ви знаєте, на більшості ринків більшість покупців роблять вибір не під впливом реклами, а за порадою друзів і знайомих. Ця книга присвячена створенню системи, яка зробить ці поради частиною вашої маркетингової машини. І крім того. До чого великі витрати на маркетингові дослідження, рекламу, дистрибуцію, весь комплекс маркетингу, якщо серед ваших клієнтів про якість ваших продуктів і послуг ходять огидні відгуки? Навіть якщо ці відгуки і далекі від правди. Ви можете запитати: «Як же можна змусити людей, які не працюють у нас в компанії, яким ми не платимо зарплату за послуги, продавати наш продукт?» Відповідаю: «Змусити їх продавати не можна. А от змусити захотіти продавати - дуже навіть можна ». Коли ви закриєте останню сторінку цієї книги, в ваших руках виявиться цілий арсенал прийомів рекомендаційного маркетингу. Вам потрібно буде лише вибрати ті, що підходять саме для вашого бізнесу. І застосувати їх. Тому, щоб почати застосовувати рекомендаційний маркетинг, не чекайте післямови. Відкривайте першу главу і починайте працювати. А для того, щоб допомогти вам вибрати прийоми і налаштувати систему рекомендаційного маркетингу в вашої компанії, я побудував цю книгу як робочий зошит. Кожна глава містить питання для мозкового штурму і домашні завдання, які дозволять негайно адаптувати отриману інформацію до вашого бізнесу. Це книга для студентів-маркетологів, які практикують маркетеров, власників бізнесу.

Купити книгу «В ефірі - сарафанне радіо. Практичний посібник з рекомендаційного маркетингу» Кирило Горський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В ефірі - сарафанне радіо. Практичний посібник з рекомендаційного маркетингу" (Кирило Горський) з ISBN 978-5-00100-985-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Слуцкін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кирило Горський

Рецензії на книгу «В ефірі - сарафанне радіо . Практичний посібник з рекомендаційного маркетингу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами